la 17-09-2025 11:59 AM - editat ultima oară la 17-09-2025 12:02 PM de DanielaH
Va rog sa imi comunicati daca v-ati mai confruntat cu sistarea serviciilor fara a solicita acest lucru. Situatia se prezinta in felul urmator, am achizitionat 2 servicii de la ei, iar zilele trecute a venit prima factura. Abonamnetul trebuia sa fie 55 ron, insa factura a venit mai mare, stiam ca e normal la prima factura sa fie o diferenta. La un simplu calcul, a reiesit ca factura urmatoare va veni cu o alta suma decat cea ofertata. Am sunat in call center, am fost redirectionata catre agentul contractor. Acesta nu a binevoit sa raspunda toata ziua la tel. Am revenit cu apelurile catre call, au calculat si ei, au recalculat si la fel nu reiesea nimic din suma de 55 ron. Ultima discutie a fost sa imi deschida tichet, sa verifice mai amanuntit, sa ia si legatura cu operatorul contractor. Iar seara, undeva pe la ora 21, am ramas fara servicii, fara nici o avizare inainte. Am sunat dimineata la ei, si raspunsul a fost ca eu am solicitat enuntarea la contract. Exista apelurile inregistrate, unde am specificat clar ca nu asta doresc sa fac, nu asta e solutia, pentru ei e cel mai simplu asa, dar nu, eu nu am solicitat intreruerea contractului. Iar mi-i s-a deschis tichet si in termen de 3 zile lucratoare voi fi contactata de catre un superior. Pana atunci, eu stau fara TV, fara internet.
Va rog sa imi spuneti daca ati intampinat situatii similare, si cum ati rezolvat?
la 17-09-2025 12:27 PM
Valentina, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o.
Dacă ai depus deja o sesizare la noi, înseamnă că ea este în atenția colegilor noștri pentru verificare și rezolvare. Îți recomandăm să aștepți răspunsul lor legat de soluționarea problemei. Sperăm să se rezolve cât mai curând.
la 23-09-2025 01:27 PM
@Valentina87, s-a rezolvat situația?
la 23-09-2025 04:27 PM
Am fost sunată abia azi, după 1 săptămâna sa mi se comunice ca robotul a înțeles ca vreau sistarea serviciilor, deși eu nu am discutat cu vreun robot. Insa pentru calculul greșit al abonamentului nu am
primit răspuns concret. A rămas să mă sune un agent să îmi facă alta ofertă.
la 23-09-2025 04:32 PM
Mulțumim mult pentru feedback și te așteptăm să revii cu vești bune despre noua ofertă.
O după-amiază frumoasă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor