la 27-09-2025 10:00 PM - editat ultima oară la 28-09-2025 01:03 AM de delfinas
Salut, ceva șanse să vedem în grilă:
a) Pro 7 HD, Sat 1 HD, Toggo/Super RTL (ca parte din extraopțiunea Internațional)
b) AMC HD, Film Cafe HD, TV Paprika HD, Crime+ Investigation HD (sunt în SD acum)
c) posturi de radio - Radio ZU, Pro FM, Kiss FM, Virgin Radio, Digi FM, Dance FM, Romantic FM, Radio Impuls, Magic FM, Rock FM, Național FM. Am și Digi (tv+net), în paralel am instalat recent și Orange (tv+net) - grila TV este cu mult superioară celor de la Digi, însă obișnuiam să ascult în fundal ZU, Pro FM și Dance FM pe cablul Digi, atunci când nu găseam nimic interesant pe TV, pe Orange am regăsit doar Itsy Bitsy FM pe TV. Mă întreb de ce s-au rezumat la 1 singur post de radio?
la 28-09-2025 06:10 AM
Salutare!
Orange și-a îmbunătățit grila în mod constant, adăugând periodic noi canale în format HD. De aceea, nu este exclus ca și posturile menționate de tine să fie incluse în viitorul apropiat, tot în variantă HD.
În ceea ce privește opțiunea Internațional, aceasta se află încă la început, iar extinderea ei cu noi canale va depinde, cel mai probabil, și de numărul de abonați care vor opta pentru acest serviciu.
Faptul că ai deschis acest subiect este un lucru pozitiv, pentru că astfel Orange are ocazia să afle direct ce își doresc clienții lor. Feedback-ul venit din partea utilizatorilor contează, mai ales atunci când se discută despre grila de programe sau despre opțiuni suplimentare. Cu cât mai multe persoane își exprimă interesul pentru anumite posturi TV sau radio, cu atât cresc șansele ca operatorul să ia în considerare introducerea lor în viitor.
O zi frumoasa!
la 28-09-2025 04:52 AM
Salutare!
Da, grila Orange este mult mai bună decât cea a celor de la Digi, dar nu aș putea să-ți spun că vor introduce sau nu anumite canale.
Orange a stat în trecut foarte bine și pe grila de tv satelit și evident, stă și pe cea de cablu cel mai bine din piață, în raportul calitate preț!
Din păcate, sunt mulți factori perturbatori care pot influența evoluția dezvoltării pe acest segment, dar toată lumea speră la o îmbunătățire constantă a calității conținutului și a transmisiei.
Rămâne de văzut dacă va fi așa!
la 28-09-2025 06:10 AM
Salutare!
Orange și-a îmbunătățit grila în mod constant, adăugând periodic noi canale în format HD. De aceea, nu este exclus ca și posturile menționate de tine să fie incluse în viitorul apropiat, tot în variantă HD.
În ceea ce privește opțiunea Internațional, aceasta se află încă la început, iar extinderea ei cu noi canale va depinde, cel mai probabil, și de numărul de abonați care vor opta pentru acest serviciu.
Faptul că ai deschis acest subiect este un lucru pozitiv, pentru că astfel Orange are ocazia să afle direct ce își doresc clienții lor. Feedback-ul venit din partea utilizatorilor contează, mai ales atunci când se discută despre grila de programe sau despre opțiuni suplimentare. Cu cât mai multe persoane își exprimă interesul pentru anumite posturi TV sau radio, cu atât cresc șansele ca operatorul să ia în considerare introducerea lor în viitor.
O zi frumoasa!
la 01-10-2025 07:12 PM
Daca imbunatatesc atata de mult grila HD ii rog sa introduca si canalele FilmCafe si AMC in acest format.Va multumesc anticipat
la 30-09-2025 03:56 PM
Mi-ai citit gandurile man!Tocmai vroiam sa scriu si eu o lista de canale ce mi le doresc in grila dar tu mi-ai luat-o inainte dar de aia adaug si eu faptul ca pachetul International trebuie sa contina si canale in germana cum ar fi cele mentionate de tine dar cred ca doar in SD fiindca HD nu sunt la nici un provider de cablu sau nu cred.
la 30-09-2025 10:11 PM
Îmi place mult cum arată televiziunile germane. În copilărie aveam o rețea de cablu locală "Cony Sat" care retransmitea Pro 7, Sat 1, Kabel 1, VOX, Super RTL și adoram show-urile lor, emisiunile tip magazin, serialele, filmele, desenele de pe acel Toggo, nu ratam niciun episod din Familia Simpsons pe Pro 7.
Sincer, în acest moment, opțiunea Internațional e mai mult opțiune France. Mi se par cam multe posturi în franceză, avem TV5 Monde, France 24, France Info. E bine primit și acel M6 HD. Dar deja France 2, 3, 4, Gulli care e tot în franceză mi se pare cam mult. Mediaset nu e pe placul meu, CNBC e aceeași politică pe care o vezi pe CNN, Euronews, Sky News și oriunde. M-aș abona la Internațional când vor apărea canale germane în HD.
06-10-2025 07:24 PM - editat 06-10-2025 07:24 PM
Salut, sunt pasionat de radio pe net și vreau să vă recomand un excelent app my tuner radio, are opțiune de conectare cu contul Google, și ff multe posturi de radio, românești și nu numai. Eu am găsit multe cu anii 80 și rock clasic la radiouri din Austria și Germania, fără vorbe multa muzica. Recomand 💪🌟
Merge și pe TV cu android.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor