anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pe cand vom avea si la Orange programele Discovery si BBC Earth?

dumibr
Junior

Buna ziua

Pe cand vom avea si la Orange programele Discovery si BBC Earth sau va trebui sa mergem la concurenta ?

Ne-am saturat de etno si de taraf si de alte programe pline de inteligenta ..... ,maimutiana , cresterea calitatii grilei de programe ar fi bine venita.

Va salut!!

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

@dumibr: Bun venit în Comunitate. Îți recomand să alegi și să plătești ceea ce primești. Dacă nu este disponbil, cauți în altă parte oferta care acoperă cel mai bine preferițele tale în materie de programe TV. Succes. 

dumibr
Junior

Cred ca asta nu e un raspuns pentru o comapnie cum e orange , asta e un raspuns si o atitudine foarte **beep** fata de sugestii  si posibilele imbunatatiri. Asta este un raspuns de roman put

 

@dumibr: Problema este simplă. Orange nu-ți oferă ceea ce dorești? Atunci de ce mai plătești? Nu ai o ofertă alternativă de ales? Asta e altceva, caz în care vii cu o propunere/sugestie de îmbunătățire a grilei, chiar cu prețul unui abonament mai mare. Dacă solicitarea are susținere (adică nu e un caz izolat), atunci cu siguranță se va implementa.

Totuși, grijă la limbaj. Nu se rezolvă nimic cu astfel de catalogări / caracterizări. 

Adrian89
Explorator

Și eu aștept aceste canale, poate pe la anu cine stie

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am două grile tv, în două locații! Este vorba despre grila fostului Telekom, care nu include posturile amintite și cea prin fibra proprie, care le are. 

Problema majoră că se tărăgănează prea mult cu unificarea celor două grile, pentru că se tinde spre unificarea celor două companii ( Orange Romania și Orange Romania Communications) și atunci se va rezolva și această problemâ. Din păcate, nu știu când se va termina fuziunea dintre cele 2, dar sper să se realizeze repede, pentru că da, grila tv a fostului Telekom este destul de slabă și văd că nu se întâmplă nimic cu ea de prea multă vreme, în ceea ce privește introduce canalelor amintite și pe care, repet, Orange le are pe fibra proprie. Fac un apel și pe această cale către cei de la Orange,  să urgenteze unificarea grilelor mai repede, că sunt prea mulți care așteaptă canalele Discovery HD, Eurosport HD, BBC Earth HD, Digi 24 ( în format HD), Love Nature HD, Euronews Romania ( in format HD), etc, iar din grila Orange ( prin fibra proprie) lipsesc canalele National Geographic, Travel XP, etc.

Deci sunt alături de tine în demersul pe care l-ai inițiat, iar plecarea la alt operator care are și el minusuri destule, nu cred că este o soluție mai bună!

Baftă!