anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vom avea acum si Discovery în grila de programe TV?

Exista vreo șansă ca acum, cu aceste schimbări, sa avem și Discovey în grila de programe TV? Dacă nu se preiau posturile din grila telekom eu zic ca mulți dintre clienți or sa plece la Digi...părerea mea...
8 Răspunsuri 8

Viocat
Senior certificat
Grilele sunt stabilite si nu cred ca se vor modifica doar la cererea unei singure persoane

Vio73
#StarMember
Salutare! Din păcate, din ce știu, nu se va introduce acest post acum. Unele zvonuri spun că abia prin vară este posibilă o unificare a grilelor tv din fosta rețea Telekom și rețeaua proprie de fibră, ultima având acest post. Cred că există dorința, dar mai trebuie obținute unele avize și/ sau aprobări.

Salut, Va multumim tuturor pentru opiniile transmise si va asiguram ca am preluat feedback-ul pe care ni l-ati oferit, acesta aflandu-se in atentia colegilor nostri spre analiza. Dorim sa oferim tuturor utilizatorilor nostri acces la o grila de canale TV cat mai diversificata. De exemplu, canalul TV Discovery face parte in acest moment din grila televiziunii noastre prin satelit. Colegii nostri analizeaza permanent oportunitatile pe care le avem pentru a imbunatati fiecare grila TV oferita.

În afara afișării unor răspunsuri predefinite ne-am bucura dacă ați putea confirma (sau infirma) ceea ce scriem. Într-o discuție cu una dintre d-nele de la CallCenter  mi s-a spus că până la sfârșitul lui 2023 grilele CaTv Orange și Orange Communication se vor unifica. Asta sper să însemne că se va lua ce e mai bun ,  deci că vom avea din nou Discovery și Animal Planet la Communication. Cândva era cel mai bun pachet de documnetare, acum a ajuns o rușine, am juns să mă abonez în paralel  la Digi ca să văd Discovery și alte canale 😞 
Puteți deci confirma :
1. că până la sfârșitul lui 2023 grilele CaTv Orange și Orange Communication se vor unifica.
2. că  Discovery și Animal Planet  va fi în acestă grilă (sau că se va adăuga la la Communication). 
3. De Discovery Science și Zen TV  a fost eliminate și de la Orange? Ce șanse sunt să se introducă?

La Digi, doar Discovery, Travel Channel si TLC sunt pe partea de documentare. Si intentia de a le introduce si pe restul este aproape 0 barat. Raspunsul primit la intrebarea "cand vor intra si restul" a fost ceva de genul: clientul nostru, stapanul nostru, dar tinem la bani. Daca as fi avut posibilitatea sa trec la Vodafone sau la Orange si sa scap de Digi, as fi facut-o. Au documentare interesante pe canalele lor, dar ma uit si la unele de nisa, documentare care lipsesc cu desavarsire in grila lor.

PS: sper ca nu o sa-mi aduci aminte ca Digi are fotbal, ca iti trimit telecomanda de la televizor. Fotbalul este ca reclamele: bun de schimbat canalul. Nu mai spun de faptul ca Eurosport nu mai difuzeaza sanie si a trebuit sa ma reorientez catre YouTube, iar Digi nu-si manifesta interesul pentru sporturile de iarna (stii ca noi avem, la Rasnov, competitie in Cupa Mondiala de sarituri?

Salut, Liviu! Bun venit în Comunitate!

Putem confirma că se lucrează la unificarea grilelor de programe. Cum spuneam mai sus, te asigurăm că Orange caută permanent soluții de îmbunătățire. În momentul în care vom avea noutăți, ele vor fi publicate pe site și aici în Comunitate. Mulțumim.

Vio73
#StarMember
Este pe tv satelit și prin cablu, prin rețeaua proprie Orange, dar nu și prin fostă Telekom. Ideal ar fi să se facă mai repede o unificare între grile și să se introducă și pe rețeaua proprie a Orange ( cablu și satelit) canalele National Geographic HD, Travel XP HD, dar și în Orange TV go. Totuși au trecut vreo 6 luni de la preluarea Telekom de către Orange și încă batem pasul pe loc la acest capitol. Bine, putem să îi spunem și așa, adică ,, analizează". Important este rezultatul! Eu am văzut foarte mulți apropiați care se uită pe grila fostului Telekom și se strâmbă! Nici Digi 24 sau B1 in HD nu pot fi introduse până una-alta? Mi se pare că nu prea se dorește să se facă nimic!

Aurelian9
Începător
Pro Arena HD dr ce nu este în grila???