anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange tv pe smart tv - eroare cod 306

Bobi
Începător
Am asociat smart tv.ul samsung prin cod qr la contul meu de orange tv go dar imi apare eroare cod 306 cand incerc sa urmaresc pe tv un film inchiriat. Am reinstalat aplicatia, am reasociat dar tot nimic.
3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember
Bobi, bun venit in Comunitate!!! Chiar daca ai reinstalat aplicația, încearcă să faci și un update, după o perioadă. DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2240716-rezolvat-probleme-aplicatia-orange-tv-go-smart-tv Pentru că ai un Samsung, care are Tizen SO, încearcă să ștergi, din aplicația mobilă Orange TV Go, dispozitivul asociat. În Contul Meu (o iconiță cu un cap, in dreapta jos a aplicației Orange TV Go) - "dispozitive conectate" ar trebui să găsești TV-ul tău. După ce dispozitivul a fost șters din "Dispozitive conectate", cand repornesti TV-ul, o sa ți se ceară sa te conectezi prin SMS sau Cod QR si ar trebui sa nu mai ai probleme. DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2448409-orange-tv-go-functioneaza-smart-tv-samsung-6-series-sistem-operare-tizen https://comunitate.orange.ro/questions/2647060-orange-tv-go-nefunctionala-smart-tv-samsung-serie-7-sistem-operare-tizen

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ai reinstalat și ai urmat pașii descriși, te sfătuiesc să scrii la adresa de email aplicatii@orange.com, să le descrii situația, dându-le și detaliile personale, adică numărul de telefon și adresa de email asociate My Orange, numele și prenumele și vei rezolva rapid. Eventual, pune-le și poze. Eu așa fac și rezolv rapid. Succes!

Viocat
Senior certificat
Sa specifici la relatii client si modelul tv. Esti conectat la aceeasi retea cu ambele echipamente da? Adica sa nu fii cu tv pe wireless si tel pe date mobile. Bafta!