anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV Go se intrerupe frecvent seara

Romeo3210
Junior entuziast

Buna,

Am un TV Smart Toshiba pe care am instalat applicatia Orange TV Go. Ziua functioneaza foarte bine, insa seara dupa ora 19 incepe sa se vada prost (calitate foarte slaba), iar dupa 19:30 se intrerupe frecvent (apare un cerc care se invarte de cateva ori), apoi iar isi revine, dein cand in cand apare o eroare stream si ecran negru. Ma gandesc ca daca este de la mine problema aparea si ziua nu doar seara.

1 Soluţie acceptată‚

Romeo3210
Junior entuziast

Aseara am rezolvat misterul (nu si problema).

Am vrut sa vad ma uit la serialul Clanul de pe ProTv si bineinteles ca se intrerupea pe TV si pe Iphone, iar pe Android doar ecran negru. Am activat VPN-ul pe Romania, caci eu locuiesc in Viena (prin Windscribe) pe iphone si ghici ce? Nu s-a mai intrerupt deloc. Am procedat la fel pe Android si am reusit sa vad filmul fara intreruperi aseara. Am mai avut in trecut problema cu IP din afara Romaniei, dar atunci nu se vedea deloc. Deci locatia de unde urmaresc este de vina ca nu este din Romania ci din Viena insa nu am stiut ca asta conteaza. 

O sa testez si diseara si daca va fi la fel o sa le zic celor de la suport ca nu cred ca are ceva de-a face cu aplicatia.

 

Vizualizare soluţie în postul original

37 Răspunsuri 37

Pololică
#StarMember

Vad doua probleme:

  1. serverul (la care se conecteaza aplicatia) devine prea incarcat
  2. conexiunea la internet nu este cea mai stabila (sau sunt multi consumatori si routerul nu face fata/nu duce mai mult).

PS: consumul mai mare de internet sa stii ca e seara, cand multi se uita la Netflix/DIsney/HBO Go, etc.

Oricum schimb pe Netflix seara ca pe Orange TV Go devine enervant. Pe Netflix se vede perfect: deci partea cu conexiunea la intenet cade. Cred ca serverul Orange gafaie ca mi-au confirmat si prietenii pe care i-am rugat sa-l porneasca acelasi lucru.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Dupa cum zicea si Pololica, si eu tind sa cred ca ori e serverul Orange incarcat la ora aceea, ori reteaua ta de WiFi.

Fa-ti un test de viteza si in timpul zile, si seara, cand de obicei aparea problema respectiva, si vezi ce valori scoti.

Client Orange

Romeo3210
Junior entuziast

Reteaua am testat-o si e ok, mai ales ca pe Netflix nu sunt probleme. Nu inteleg de ce Orange nu face upgrade la server in functie de numarul de abonati?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Da, dupa ce am postat, am vazut si raspunsul tau. E clara problema. Nu e de la tine.

Vezi daca poti sa faci o sesizare la Orange (300, 0374 300 300 sau chat-ul Djingo), si vezi ce zic si ei. Dar da...pare sa fie serverul incarcat la ora aia.

Client Orange

Eu mă uit în aplicație foarte mult in anumite seri și nu întâmpin probleme. Folosesc tv cu android Sony și TCL! 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Atunci e posibil sa fie o problema locala... Inteleg ca si alti clienti (banuiesc ca din aceeasi zona) au aceeasi problema. Deci...nu pare sa fie ceva specific pe setup-ul lui Romeo. Dar interesant ca nu e la toata lumea.

Client Orange

Romeo3210
Junior entuziast

Da, din aceeasi zona. O sa fac diseara in jur de ora 20 un filmulet si revin.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Filmuletul nu e o prioritate, din punctul meu de vedere. Adica, descrierea mi s-a parut suficient de clara.

Daca vrei tu sa faci si un filmulet, sigur, ar putea sa ajute. Dar cred ca mai bine, decat sa-ti bati capul cu asta, mai bine suni la Orange. Pentru ca problema nu e de la tine oricum. Ori e ceva zonal, ori...nu stiu. Coincidenta ar fi prea mare sa fie la toata lumea din aceeasi zona aceeasi problema si sa nu fie de la Orange.

Client Orange

Trebuie scris la adresa serviciul.clienti@orange.ro, iar acolo se dă titularul contului My Orange și numărul de telefon asociat. De regulă se rezolvă foarte repede. Deci nu mai pierde timpul!

Romeo3210
Junior entuziast

Am trimis mail. Va tin la curent cand primesc raspuns.

Multumesc!

Baftă!

Cred că și mai bine ar fi fost să trimiți un email la aplicatii@orange.com. Din păcate, acum am realizat că e mult mai simplu așa. Adică scurtezi timpul mult mai mult! Și nu te costă nimic!

Deci trimite acolo, pentru că e mult mai bine! Îmi cer scuze că nu am făcut-o din prima! De fapt, asta am vrut să fac, dar am realizat acum că am scris altceva. Nu e greșit, dar e mult mai simplu cu aplicatii@orange.com. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

In experient mea, la mailul de serviciul.clienti se raspunde foarte greu, iar la cel de aplicatii...si mai greu. Ca sa nu zic ca eu am mail trimis de vreo doi ANI la care inca nu am primit raspuns. De-aia am recomandat sa suni. Dar tu stii mai bine.

Client Orange