anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Movie Go Unlimited update

Hurricane
Junior entuziast
Cand se face update la Movie Go Unlimited? Sunt aceleasi filme, pe care le-am cam vazut. Ceva noutati vor aparea?
6 Răspunsuri 6

teacher_
#StarMember
Salut! Nu știu cine se ocupa de MovieGo Unlimited, dar sper și eu să se mai introducă ceva filme la secțiunea gratuit mai ales. 🙂 Îmi plac și cele românești, dar parca as vedea și ceva străin mai nou.

Razvan
#StarMember
Scrie feed-back către Orange, prin secțiunile de contact cunoscute, apel la 300, My Orange - chat Djingo, sau pe mail la serviciul.clienti@orange.com.

Vio73
#StarMember
Da, ar trebui să existe și unele filme care să aibă un impact mult mai mare la spectatori.

teacher_
#StarMember
Am văzut și eu acum că sunt filme vechi, mediocre, care pot fi văzute doar pe bani... In condițiile in care se pot viziona gratis on-line ( Mr. magoo, de exemplu). De asemenea, majoritatea sunt Disney. Oare exista ceva înțelegere între Orange și Disney Romania?

Razvan
#StarMember
Poate nu și-au scos banii pe filmele actuale care rulează în aplicație.

FaraUnID
Campion certificat
Tind sa cred ca tine si de acordurile pe care le au cu furnizorii de continut, dar cel mai probabil pirateria din mediul digital deranjeaza cel mai mult. Probabil s-a ajuns la concluzia ca nu se merita investitia in continut nou-nout cat timp orice productie care astazi are premiera mondiala, maine se poate viziona gratuit pe www. Am avut si eu acces gratuit, gratie unei promotii, la intreg continutul platformei Movie Go Unimited si intr-adevar sunt filme extrem de vechi si pe care orice consumator le-a vazut si revazut cel putin de 2 - 3 ori.