la 24-02-2026 03:47 PM - editat ultima oară la 24-02-2026 03:49 PM de DanielaH
Buna ziua.
Nu pot asocia contul de orange tv go cu cel din my orange. intampin urmatoarea eroare .
Mentionez ca nu am mai folosit sau logat in alta parte contul...
Am sunat la orange de 3 ori..fiecare cu alta varianta dar nu ma ajuta deloc.
S-a mai lovit cineva de problema asta?
la 24-02-2026 04:19 PM
Salut! Bun venit în Comunitate!
Ne spui care sunt exact pașii pe care i-ai urmat și când (în care pas) îți apare această eroare? Ce recomandări ai primit de la colegi?
la 24-02-2026 08:24 PM
Operator 1 : totul e în regulă, dar să verific din nou tableta cu aplicația și să revin cu telefon de la locația.
Operator 2 : e o problemă la nr de telefon ( sunt pe alta rețea din cauza ca la muncă nu am semnal pe orange ) și sa sun sa întreb dacă am ceva facut la nr de telefon de la rețea
Operator 3 : a discutat cu colegi, a pus din nou adresa de mail sa asocieze contul și dacă nu își revină sa trimit mail cu print screen și problema.
Le-am și trimis mail și am zis să întreb și aici.
Și legat de pași care i-am făcut, atunci când m-am logat pe tabletă și apărea “ asociază contul Orange TV go cu unul Orange pentru a beneficia de toate programalele “ am dat acolo click și mă aducea aici pe forum la un tutorial în care intram în contul orange, mergeam la televiziune și apoi asociere cont tv orange go iar acolo apare mailul meu și lângă eroarea respectivă explicată mai sus + poza
la 25-02-2026 08:43 AM
Mulțumesc pentru detali!
Recomandarea noastră este să aștepți răspunsul colegilor care se ocupă de situația ta.
Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate să ne spui cum s-a rezolvat.
O zi frumoasă!
la 02-03-2026 10:29 AM
@GanjaMAN, s-a rezolvat situația?
la 02-03-2026 10:36 AM
Bună ziua.
Din păcate nu.. încă nu am primit nici un răspuns de la Orange.
Voi încerca zilele acestea să mai sun să văd.
Mulțumesc frumos
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor