anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu merge sa activez Netlfixul din pachetul SUPREME

sandrei
Începător

Am 1 luna de zile de cand incerc sa activez serviciul Netflix din pachetul supreme. Am sunat la Orange de 6,7 ori, toti ma trimit in alta parte nimeni nu are solutia. Mie imi apare asa dupa ce am incercat sa activez. Poate s-a mai confruntat cineva cu situatie mea. Daca nu reusesc o sa inchei contractul cu orange.

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai toate detaliile chiar pe pagina asta , mai jos în pagină:

Vio73_0-1755428548859.jpeg

Vio73_1-1755428600484.jpeg

Ai citit ce scrie ?

Mai ai un topic asemănător aici .

Am incercat. In poza care este atașată de mine, este Netflixul blocat (in procesare) . Nu pot sa fac nimic. Nu mai zic că mi l au.si facturat prima luna, desi este inclus.

Am văzut! Tot cu ei trebuie să vorbești. Le scrii din aplicația My Orange- Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau din Chat Djingo .

Le atașezi și pozele.

Baftă!

DanielaH
Moderator

@sandrei, ai reușit să activezi Netflix? Dacă situația mai este de actualitate, ne poți oferi codul de abonat și vom ruga și noi colegii să verifice. Mulțumim.

Cod abonat îl găsiți in poza de mai jos.

Mulțumesc pentru detalii. Le-am trimis colegilor pentru a face verificări. Ne poți trimite, te rog, și un număr de telefon de contact în mesaj privat? 

V am trimis numarul in privat. Nu m-a contactat nimeni. As fi crezut ca dupa ce tot am asteptat o luna si am fost mintit ca sunt probleme tehnice si-ar da cnv interesul sa rezolve mai repede. 

Colegii au deschis un ticket către departamentul tehnic. Sper să se rezolve cât mai repede.

Parca era gratuit? Mesaj de la Orange :Abonamentul Netflix Basic a fost activat. Pretul lunar este de 5.99 euro, TVA inclus. Pentru a te bucura de acces la serviciul Netflix ca parte din oferta Orange, da click aici https://orange.ro/r/NZ5sM8S pentru a finaliza procesul de activare Netflix.

Am atașată și o poză :

DanielaH
Moderator

@sandrei, s-a rezolvat situația?