la 22-12-2025 07:28 PM
Salutare,
Am TV + Internet pachetul Supreme iar din spusele clientilor DIGI ar fi un dezavantaj la viteza de upload, la DIGI 1Gbps download / 1Gbps upload iar pretul e acelasi.
Apoi nu vad nici o diferenta la aceste servicii intre pachetul Supreme si cel Extra.
Bonusuri nu am absolut nimic si nici nu am avut la prelungirea contractului deci intru in categoria Extra chiar daca platesc de Supreme. Sunt client cu plata la zi de aproximativ 10 ani.
Ar trebui facuta o diferentiere de pachete sa pastrati clientii vechi. Abonamentele cresc in functie de euro chiar daca traim in Romania, cei de la DIGI le fac in euro dar preturile raman fixe in lei. Inteleg ca telefonia mobila e inexistenta in orasul meu dar cu serviciile fixe cum ramane?
la 23-12-2025 05:50 AM
Salutare!
Așa este, dar fiecare cu politica lor. Dar oricum, serviciile sunt ok, dacă nu te nimerești într-o zonă unde sunt probleme cu rețeaua. Oricum, faptul că ai și unele servicii de streaming incluse în abonament gratis, e un plus, zic eu.
Baftă!
la 23-12-2025 08:37 AM
Salutare!
Cu siguranță, Digi nu oferă viteze reale de download și upload de 1 Gbps. Totuși, vitezele de upload sunt semnificativ mai mari decât cele promise în oferta Digi, ajungând la aproximativ 700–750 Mbps. La cele prezentate de tine aș mai adăuga faptul că oferta Entry de la Orange are un preț mai ridicat decât pachetul Extra.
Totuși, ofertele Orange sunt mai ieftine decât cele de la Digi, unde plătesc aproximativ 80 de lei pentru ambele servicii (TV + Internet).
07-02-2026 10:20 PM - editat 07-02-2026 10:39 PM
Țin sa te contrazic puțin în privința asta, Digi oferă si viteze reale de 1 Gbps, dar nu peste tot, depinde de zone. Eu de exemplu am fibra Digi de 1 Gbps care e 25 lei pe luna în rural și am constant în jur de 950 Mbps download și upload, internet stabil, latenta mica, dar la mine e și rețeaua mai libera, in zona mea sunt mai mulți clienți pe fibra Orange decât pe fibra Digi si eu am și un router wifi mai potent cumpărat de mine. Asta influențează foarte mult calitatea și performanta retelei. Echipamentele oferite de operatori sunt slabe...
Și da, ofertele de la Orange sunt bune, dar e aiurea cu indexarea anuala, sper sa termine odata toți operatorii cu practica asta aiurea cât mai repede...
la 07-02-2026 10:30 PM
Am spus că nu am atins viteze de upload de 1 Gbps, ci în jur de 800 Mbps. Atașează un test pe upload.
la 07-02-2026 11:04 PM
Da, depinde de zone. Oricum este bun și 800 Mbps. Nu sunt acasă acum, o sa fac prinscreen și atașez.
la 07-02-2026 10:32 PM
Cat platesti in rural la Digi? Ai TV + Net de la ei?
Daca nu se rezolva practica asta o sa ramana doar Digi lider de piata si atunci o sa vedem preturi mari... Ar fi pacat sa nu avem o concurenta intre preturile operatorilor.
Vodafone pierde si va pierde multi clienti dupa parerea mea apoi posibil sa urmeze Orange daca continua la fel.
07-02-2026 11:38 PM - editat 08-02-2026 07:50 AM
Eu am o combinație. De la Digi am doar internet fix de 1 Gbps și plătesc 25 lei pe luna. Televiziune de la Digi nu am, în principal pentru ca de atâția ani nu rezolva problema cu stocurile, iar eu nu sunt dispus sa stau luni întregi după niște Carduri CI sau Receivere. Si televiziunea lor nici nu e cine știe ce, este sub Orange și Vodafone din toate punctele de vedere. Am televiziune prin satelit de la Orange, full, cu trei Receivere și cu toate canalele, de pe vremea când în zona mea nu era fibra de la nici un operator și am pastrat-o asa, la un preț bun. Am și Orange TV Go, full, cu toate canalele. Pentru ce vreau eu e mai bine asa, iar ca preț total pe luna, internet+televiziune, e mai puțin de 80 lei, cât plătește colegul la Digi pentru ambele. As fi tras televiziune prin fibra de la Orange, dar nu se poate fără internet, iar eu nu vreau internetul lor deocamdată, poate în viitor. În viitor voi renunța și la televiziunea convențională depășită prin cablu și voi rămâne doar cu televiziune IPTV, asta e viitorul. Deocamdată pentru televiziune IPTV am în vedere trei operatori, Ines, Orange și Vodafone. Pare ca Orange TV Go poate înlocui cu succes televiziunea convențională, vedem cum vor evolua toți...
Ar trebui sa termine toți operatorii cu indexarile astea odata, sunt aiurea și nu aduc nimic bun...
Pare ca Vodafone pierd clienti, dar nu, din contra, au luat-o tare în sus în ultimul timp, sunt pe drumul cel bun și creșterea în general e mai mare decât la Orange. M-am uitat acum pe statisticile de portabilitate de pe Portabilitate.ro și Vodafone are record de veniri în rețea în ultimele luni, aproape de Digi, iar în ultimele doua luni sunt peste Digi, nici mie nu mi-a venit sa cred, dar e bine, sa o tina tot asa și mai bine. Dacă ar înceta odata și cu indexarile alea anuale aiurea, ar fi și mai bine...
la 08-02-2026 10:38 AM
Nu conteaza numarul de portari, acesta poate fi irelevant. Conteaza raportul dintre numerele portate si numerele cedate in perioada respectiva de catre furnizorul respectiv. Acesta ar fi modalitatea corecta de calcul.
08-02-2026 05:00 PM - editat 08-02-2026 05:00 PM
Contează toate. Deobicei la Vodafone numărul de veniri în rețea e mai mare decât numărul de plecări din retea. Exceptand dezactivarile de cartele Prepay neutilizate, ceea ce ar trebui să facă și Orange. Din statisticile de vara trecuta, baza de clienti de la Vodafone crescuse cu peste 300 000 de clienti. Si nici atâtea portari lunare nu aveau, aveau sub jumătate și erau pe locul 2 după Digi. A crescut și numărul total de portari. În perioada asta ar trebui sa apară statisticile operatorilor pe tot anul trecut și o sa vedem exact ce și cum...
la 08-02-2026 05:06 PM
Poate în 2025, având în vedere că, potrivit statisticilor din 2024, raportul a fost negativ. Vom vedea când vor apărea statisticile pentru 2025, pentru a analiza raportul dintre numărul de portări către și de la Vodafone.
08-02-2026 05:19 PM - editat 08-02-2026 05:20 PM
Da, de 2025 spun. În 2024 încă dezactivau cartele Prepay neutilizate, nu e foarte concludent, anul trecut au cam terminat cu ele, deacuma ar trebui sa fie mai concludent. Vedem când apar statisticile, ar trebui sa apară deacuma. Sunt curios de statisticile tuturor rețelelor, nu doar cele ale Vodafone...
la 08-02-2026 05:28 PM
Mă refeream strict la portare: câte numere au venit prin portare și câte au plecat prin portare.
08-02-2026 05:38 PM - editat 08-02-2026 05:40 PM
Aaa, credeam ca in total. Da, in cazul asta da, dar era și perioada aia nasoala în care Orange, Vodafone și Telekom pierdeau foarte mulți clienti. Din ce îmi amintesc, atunci Orange a pierdut dublu fata de Vodafone, iar de Telekom nu mai spun. Acum s-a mai echilibrat situația pentru toți operatorii, nu mai este chiar asa de rău ca atunci...
23-12-2025 09:49 AM - editat 23-12-2025 09:53 AM
Ba oferă viteze foarte reale, mi-au trimis mai multe persoane de la DIGI printuri cu Speedtest făcut pe telefon și erau egale 1Gbps, latente foarte mici.
Cu o viteza de upload mai mare cred ca și la Orange ar fi latentele mai mici.
Cât despre preturi nu sunt cele afișate pe site, DIGI oferă pachete Rural la preț de Extra sau chiar mai ieftine.
Nu vad pe site-ul Orange nici un pachet Entry, totuși eu zic că trebuie să fie o diferență între pachete ca sunt asemănătoare înafară de bonusuri.
@Vio73 la ce servicii gratuite de streaming te referi? Nu am asa ceva în pachet.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor