anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu merg tot timpul programele hd

Indreica
Junior

Bună, am o problemă cu programele hd, când merg, când nu, nu știu exact care poate fi problema?

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@Indreica: Bun venit în Comunitate. Revino cu câteva detalii utile: client ORO sau OROC? Cablu sau DTH? Vizionare pe TV sau PC/Telefon? Orange tvgo aplicație sau web acces? Anumite posturi sau toate posturile HD sunt cele cu probleme de blocare? Te așteptăm pe topic cu detalii.

PS: Bănuiesc că nu e vremea o cauză, pentru că poate influența recepția. 

Bună, toate programele hd nu merg, doar când și când, dacă ar fi probleme cu lnb sau antena satelit nu ar merge deloc când era telecom nu erau probleme!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai tv satelit, vremea nefavorabilă sau antena dereglată îți pot crea probleme cu recepția totală sau pe anumite frecvențe, deci parțială.

Dacă ai tv prin cablu, poți avea conexiunile slabe, cablul deteriorat sau strangulat, mufe care nu sunt în conformitate cu cerințele, etc.

Te sfătuiesc să verifici cablurile, mufele, lnb-ul ( dacă este antenă satelit, etc), iar dacă nu reușești, sună la 300 sau 0374300300 ( din orice rețea) și apoi formezi 1-2-2 sau 1-3-2 ( sau orice variantă îți apare în meniu), pentru asistență. 

Baftă!

Razvan
#StarMember

Salutare! Dacă ești pe cablu, verifică puterea semnalului si calitatea semnalului din setările tv-ului. Vezi să nu fie prin apropiere un router cu semnal wireless care poate perturba anumite frecvențe digitale. Dacă ești pe satelit, verifică poziționarea antenei sau cablul să fie strâns în lnb. 

DanielaH
Moderator

@Indreica, te așteptăm să revii cu mai multe detalii, dacă situația mai este de actualitate.

Boo80
Junior entuziast

Calitatea Orange.

Da ai dreptate, când era telecom nu erau probleme!