anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] televizor incompatibil cu CI card

gabriel23ro
Junior entuziast

Buna seara,

Am TV LG 43UP75003LF - model a aparut in 2021, eu l-am cumparat la sfarsitul anului 2022. Cardul CI primit de la Orange nu este compatibil cu televizorul. Ce se poate face? am alte alternative? Ar fi absurd sa schimb televizorul ca sa se potriveasca cu CI card.

Multumesc 

1 Soluţie acceptată‚

De obicei, receiverul HD ei il ofera la telviziunea prin satelit. Ca sa afli detaliile, trebuie sa suni la 300 maine sau sa intri pe chatul din My Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

delfinas
#StarMember

Gabriel, iti trebuie un receiver, in care se poate baga acel CI, dar vei avea 2 telecomenzi.

multumesc de raspuns. Receiver il cer de la Orange? costa in plus la abonament?

Multumesc

De obicei, receiverul HD ei il ofera la telviziunea prin satelit. Ca sa afli detaliile, trebuie sa suni la 300 maine sau sa intri pe chatul din My Orange.

Multumesc

Cu placere!!! Sa ne spui ce ai rezolvat.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Primul receptor este gratuit, dar cel mai bine este să discuți cu ei, pentru că sigur îți vor trimite un instalator și acela va face ceea ce trebuie.

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Primesti vreo eroare la conectarea acelui card CI? Daca da, ce eroare? Sau pur si simplu nu are slot televizorul pentru asa ceva?

Daca cele doua sunt intr-adevar incompatibile (cu toate ca asta e scopul acelui standard, CI vine de la Common Interface), poate iti pot furniza unul compatibil.

Dar eram doar curios ce eroare primesti.

Client Orange

salut,

tv este lg smart model 2021. CI este detctat - scrie pe ecarn dar mai departe "Cardul de vizionare nu este autorizat pentru utilizarea in acest receiver. Te rugam sa contactezi serviciul clienti.(14)"

nigel
Explorator

Nu exista ca un CAM modul 1.3 cum e cel de la Orange sa nu fie compatibil cu TV-ul tau nou.... Deci tv-ul are un DVB-S2 tuner integrat si are un Slot pentru a introduce modulul CI plus al lui Orange... ceva e gresit, modulul trebuie sa fie introdus corect ( uita-te in manualul de utilizare al TV-ului) si Card-ul orange la fel corect introsus in CI modul si trebuie sa functioneze... Cine a dat verdictul ca TV-ul nu e compatibil cu CAM-ul de la Orange??

gabriel23ro
Junior entuziast

Salut,

CI este detectat - scrie pe ecran dar mai departe "Cardul de vizionare nu este autorizat pentru utilizarea in acest receiver. Te rugam sa contactezi serviciul clienti.(14)". Am verifucat mesajul de eroare si indica de verificat ca TV e compatibil in lista de pe site opange...nu este

Ai vorbit și la Serviciul clienți, la asistență? 

Formează 300, apoi 1-3-2 sau 1-2-2 și cere ajutorul, chiar dacă te va identifica Gia cu ultimele 6 cifre din CNP.

Baftă!

 

gabriel23ro
Junior entuziast

salut,

da, am vb de dimineata la 300, s-a deschis incident si astept echipa tehnica sa verifice...

Mă bucur! Trebuie să se rezolve!

gabriel23ro
Junior entuziast

s-a rezolvat in urma apelului la 300. Nu mi-au spsu care era exact problema dar s-a rezolvat remote dupa 2 zile.