anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu merg programele Prima Sport 1 Romania in Italia

Aurelf
Junior entuziast

Bună seara! Până la ultima actualizare, aplicația Orange TV Go îmi funcționa normal și puteam vedea programele (inclusiv sport) nici liga 1 România nu îmi merge sa o vad din Italia. Acum însă, după update, îmi apare mesajul că serviciul nu poate fi accesat în roaming, deși înainte mergea fără probleme. Dacă știam, nu mai nu mai instalam noua aplicație. Mă puteți ajuta sa rezolv acesta problema? Mă aflu în Italia, am șters si am instalat aplicația din nou și  îmi da aceeași eroare.

17 Răspunsuri 17

MihaiC99
Campion

Salutare!

Îi poți contacta la adresa de email  aplicatii@orange.com sau prin chatul din aplicația my Orange pentru suport.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Atunci clar a intervenit un bug la ultima actualizare și trebuie vorbit cu cei de la suport. Poți să le scrii la adresa aplicatii@orange.com sau din Chat Djingo  și alegi apoi transfer operator.

Baftă !

teacher_
#StarMember

Posibil ca după ultimul update să fi apărut o limitare tehnică sau un bug – poate aplicația detectează locația / IP-ul tău şi blochează automat accesul la anumite streamuri. Ia legătura cu serviciul clienți din aplicația My Orange - Altele - Contactează-ne -> Scrie-ne, solicita transfer la un operator și explica-le situația. 

DanielaH
Moderator

@Aurelf, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Aurelf
Junior entuziast

Ați mulțumesc frumos pentru răspuns acuma am scris la colegii să văd de pot face va mulțumesc frumos pentru răspuns și timpul acordat 

Mulțumesc și eu. Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

O zi frumoasă!

Aurelf
Junior entuziast

Sper sa rezolvați acesta problema afel va scriu vouă aicea poate ma puteți ajuta cu ceva (Daniela) va scriu dacă am rezolvat sau nu va doresc o zi frumoasa 

Aurelf
Junior entuziast

1000047325.jpg

asta este eroare pe care îmi da prima sport 1 și 2 același problema

Aurelf
Junior entuziast

Din placate Nu pot sa vad deloc prima sport 1 si prima sport 2 pe aplicatie ce pot face

Salut, Aurel!

Situația esste una cunoscută și colegii noștri de la departamentul tehnic lucrează pentru a o remedia cât mai curând. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Aurelf
Junior entuziast

Va multumesc frumos pentru raspuns! 

In Italy we have the same problem!!

Aurelf
Junior entuziast

Carmen puteti sa instalati ultima versione si merge 

Am incercat dar nu merge. Versiunea aplicatie e 12.7. Dar nu funtioneaza. Suntem in Italia noi . Puteti sa-mi trimite-ti link ca sa vad daca cu acela merge? Va multumesc