anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lista programe TV - s-au memorat incepand cu canalul 100

iuga1412
Junior entuziast

Am schimbat un televizor si am reinstalat programele, dar acestea s-au memorat incepand cu canalul 100 (Romania TV), pastrandu-se pozitiile canalelor memorate dupa aceasta pozitie . Canalele de la 1 la 99 (ca numar) nu exista nici macar ca pozitii in lista de programe (de exemplu nu pot accesa canalul cu nr.1, 2, 3,4, ...21,.... 33, ...99). Sunt si celelalte canale dar la pozitii absolut aiurea, dincolo de pozitia 1000 !!! Ce pot face pentru ca numarul canalului sa fie acelasi pe toate televizoarele pe care le am? De preferat sa ”recuperez” pozitiile 1-99.

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Vezi la scanare ce operator alegi. Eu am rețeaua de fibră optică proprie a Orange, dar trebuie să alegi ori Telekom, ori altele, dacă nu mă înșel. Din câte îmi amintesc când aveam Samsung, așa trebuie făcut.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

MihaiC99
Maestru certificat

Salutare,

Ne poți spune ce model este televizorul?

Daca televizorul suporta ai putea activa funcția LCN și să dai din nou o scanare automata.

Unele televizoare permit de asemenea reordonarea canalelor manual.

iuga1412
Junior entuziast

Samsung Crystal UHD ... dar mai mult aflu doar dupa-amiaza. As vrea sa fac reordonare manuala, dar nu am pozitiile 0-99. Pur si simplu nu exista 

MihaiC99
Maestru certificat

Am înțeles, din păcate nu dețin un model Samsung și nu te pot ajuta. Poate un alt membru al comunității care deține un astfel de model te va ajuta.

iuga1412
Junior entuziast

Mai am inca unul, tot Samsung Crystal UHD dar nu sunt identice, dar acela nu are probleme. Nu stiu ce este functia LCN si cum o pot activa.

Vio73

Salutare!

Vezi la scanare ce operator alegi. Eu am rețeaua de fibră optică proprie a Orange, dar trebuie să alegi ori Telekom, ori altele, dacă nu mă înșel. Din câte îmi amintesc când aveam Samsung, așa trebuie făcut.

iuga1412
Junior entuziast

Si eu sunt pe fibra optica la Orange cu doua televizoare Samsung, dar celalalt televizor nu are problema asta, are grila incepand cu 1, nu cu 100. 

iuga1412
Junior entuziast

Asta a fost solutia!!! Am ales ”altele” la operator. Multumeeesc!!! 🤗

Vio73

Mă bucur că ai reușit! Cu plăcere!

delfinas
#StarMember

Ordinea canalelor e cea fixata de Orange. In functie de setarile televizorului, poti sa le rearanjezi in ordinea dorita de tine. Eu am rearanjat posturile la un tv LG si unul NEI.

Nu stiu daca si la Samsung e la fel, dar eu nu am ales, la scanarea automata a canalelor, nici un provider din lista (Orange, in cazul tau), ci am bifat "alt furnizor/provider". Si asa am putut debloca rearanjarea canalelor.

Vezi daca te ajuta sfaturile de aici: https://downloadcenter.samsung.com/content/UM/202401/20240110173723613/KT2DVBEUT-2.4.0_EM_KANT_EU_RO...  "Utilizarea Listă de canale"

iuga1412
Junior entuziast

Am doua televizoare pe fibra optica la Orange. Pentru unul grila incepe cu 1 lista canalelor, iar pentru cel pe care l-am schimbat grila incepe cu 100 (televizorul fiind tot Samsung, tot pe fibra optica de la Orange).

Ciudat, pt ca vad ca sunt modele identice. Sunt fabricate in acelasi loc si in acelasi an?

Ai incercat la cel cu probleme sa urmezi pasii din manual?

iuga1412
Junior entuziast

Nu sunt identice, dar nu am acum detalii ca sa pot specifica. Am sa incerc dupa ce voi ajunge acasa, acum sunt la munca. Multumesc pentru sfaturi!

Da, trebuie dat exact modelul fiecaruia (codul), dar poti incerca sa vezi daca merge ce scrie in acel manual de utilizare.

iuga1412
Junior entuziast

Am tema de casa, ma voi stradui 🤗