anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai am programe in grila

Ilfoveanca
Începător

Nu stiu ce am facut acum vreo 2 saptamani, dar am un singur program in grila (nici macar nu urmaresc asa des, macar de era canalul meu favorit) . Eu ma uit rar la televizor si am lasat-o asa, ca ma suparasem foarte tare. Am incercat sa rescanez programele, dar imi apare ca nu am niciunul, nici macar in analog. Oare in ce setare sa intru sa rezolv aceasta problema? Merci!

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Va trebui să intri în setări și să dai scanare canale. Dacă ai receptor, intri cu telecomanda acestuia, iar dacă ai cam, faci acest lucru la tv, cu ajutorul telecomenzii. Dacă nu te pricepi, rogi pe un apropiat să te ajute!

Vezi să nu fie și ceva de la mufe, dacă este tv satelit să nu fie dereglată antena, etc.

Te sfătuiesc, dacă nu reușești, să suni la suport, adică la 300 sau 0474300300 ( din orice rețea) apoi formezi 1-2-2 și trebuie să te preia cineva și să te ajute.

 

Succes!

FLo1
#StarMember

@Ilfoveanca: Astfel de cazuri mai bine le abordezi de la zero, adică să dai o resetare înainte de o nouă configurare (scanare canale). Altfel este posibil ca rezultatul să fie similar și să nu ai nici o îmbunătățire. Eventual te asiguri că nu s-au periclitat conexiunile (cabluri, mufe care asigură recepția semnalului de la un spliter sau alte echipamente pe care le ai instalate). 

DanielaH
Moderator

@Ilfoveanca, ai făcut o resetare și apoi o rescanare a canalelor, așa cum ți-au recomandat Vio73 și FLo1? S-a rezolvat situația?