anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu am semnal la diferite canale de sport (Prima sport 4 si Prima sport 3 HD)

GheorgheP
Începător

Bună ziua, de ceva vreme mă confrunt cu o problemă în legătură cu canalele de sport: Prima Sport 3/4, Prima Sport 3/4 HD. Când doresc să mă uit la meciurile de fotbal și dau pe aceste canale, se întrerupe des și îmi apare pe ecran mesajul că decodorul nu poate recepționa semnal. Prima sport 4 si Prima sport 3 HD nu functioneaza deloc.  Cum pot rezolva această problemă?

1 Soluţie acceptată‚

Problema e ca nu esti in țară si anumite programe/meciuri nu se pot viziona decât în țara în care emite acel difuzor media, în cazul asta Prima, care emite din România.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember

Gheorghe, bun venit in Comunitate!!!

In ce zona esti, de cand se intampla acest lucru si ce abonament tv ai?

Buna ziua, eu locuiesc in Italia, visionez canalele prin cablu, la restul canalelor nu patesc chestia asta, doar la canalele de sport deasupra mentionate. Se alterneaza in momente in care am semnal si merge , si cand tot se intrupe 

Problema e ca nu esti in țară si anumite programe/meciuri nu se pot viziona decât în țara în care emite acel difuzor media, în cazul asta Prima, care emite din România.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este tv satelit, încearcă să vezi din nou calitatea semnalului și să reglezi foarte fin antena, să verifici mufele, lnb-ul etc. Dacă este tv cablu, încearcă tot pe la mufe, la ont, pe la spliter, le mai  miști, uită-te să nu fie cablul îndoit sau să nu aibă ceva pe el ( inclusiv fibra).

Revino cu întrebări și cu o situație actualizată!

Baftă!

Buna ziua, este tv prin cablu, nu e de vina mufa pentru ca pe restul canalelor nu intampin aceasta problema

MihaiC99
Campion

Salut!

Verifică toate cablurile, mufele și splittere, asigurându-te că nu sunt slăbite sau îndoite. De asemenea, poți încerca o nouă scanare a canalelor. Dacă e vorba de o antena, trebuie verificata sa nu se fi dereglat.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cat de vechi sunt cablurile coaxiale din casa? Nu de alta, dar in urma cu niste ani, la tata a trebuit sa schimbe cablurile din casa din motiv de imbatranire.

Buna ziua, problema nu e de la cabluri, daca ar fi fost de la cablu, aceasi problema o intampinam si pe celalalte canale. Chestia asta se intampla doar pe canalurile sus indicate

Salutare! 

Când s-a schimbat cablul din casă la tata, canalele care se vedeau cu macroblocuri erau câteva. Unele SD, altele HD. Nu e o regulă să fie doar unele sau altele. 

DanielaH
Moderator

@GheorgheP, s-a rezolvat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite mai sus?

Buna ziua, multa lume imi zice sa controlez mufa si cablul, problema nu e de la cabluri, daca ar fi fost de la cablu, aceasi problema o intampinam si pe celalalte canale. Chestia asta se intampla doar pe canalurile sus indicate, ma gandesc ca poate canalul e supra incarcat si de aia, gen se uita multa lumee , am observat ca chestia asta se intampla doar cand se difuzeaza meciuri de fotbal, moment in care audienta ar trebui sa fie ridicata. Asta e parerea mea