anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Netflix la doua adrese.

dignitas1980
Junior entuziast

Am pachetul telefonie fixa, tv si internet, cu Netflix si HBO incluse. Inainte de semnarea contractului, am intrebat daca Netflix poate fi vizionat de la a doua adresa, diferita de cea pe care se face abonamentul, mi s-a raspuns ca da. Deja dupa semnarea contractului, am constatat ca: odata conectat de acasa, a doua persoana(alta adresa) nu poate accesa Netflix decat daca ma conectez eu. Intre timp, dupa activare cont Netflix, am optat contracost, pt premium, chiar daca mai platesc ceva in plus...  In concluzie, Netflix nu merge simultan pe doua tv-uri care nu sunt in aceiasi casa/ip, desi inainte de semnarea contractului, mi s-a spus ca da. Tot pe tema asta, am sunat la Netflix si d-na operator cu care am discutat, mi-a spus clar si raspicat: nu exista o asemenea optiune pt Netflix, vi s-a spus asta, dar e o minciuna! Deci, care e adevarul?

15 Răspunsuri 15

Fereasca D-zeu si Maica Domnului.... Cred ca scriu la pereti! Eu, pe persoana fizica, am semnat un contract cu Orange, care si-a luat angajamentu` sa furnizeze x servicii. E clar pana acum? O luam ca la clasa I, ca altfel nu se poate...

In alta ordine de idei, ca nu-mi pierd timpu` scriind la nesfarsit ceea ce e evident, raspunsu` Orange Romania: colegul cu care ati semnat contractul, a facut o greseala atunci cand a afirmat ca puteti viziona simultan de la doua adrese! Puteti rezilia contractul oricand. Slava Domnului ca nu m-a trimis sa ma cert cu cei de la Netflix... :)))