anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

National Geografic

Raul_1
Junior
Bună seara! Se mai aude ceva de programele Național Geografic..?
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! Deocamdată, la abonamentul prin satelit nu exista, însă am văzut că sunt incluse la oferta prin cablu, dar cablul este livrat cu ajutorul Telekom, pe logistica lor (daca mai e valabil)... Ai SS atasat. Poate se va veni cu un comunicat, sau o precizare pentru satelit.

Razvan
#StarMember
Nimic deocamdată, nu mai sunt disponibile în rețeaua Telekom și Orange, probabil nu s-au înțeles la bani. După ce au fost eliminate din grila Telekom, Național Geografic a închis și postul Național People, care emitea exclusiv la telekom. @teacher, mai multă documentare și mai puțină dezinformare.

teacher_
#StarMember
Te rog, nu mă acuza de dezinformare, pentru că nu e cazul. Sunt informații de pe internet, care daca nu sunt modificate, nu e neapărat vina mea 🙂 Felicitări că ești la curent cu noutățile. Ai dreptate, sunt scoase din grila Telekom de ceva vreme.

Vio73
#StarMember
Eu am atât cablu, cât și tv satelit și vă spun că nu există în grilă programele National Geografic. Probabil nu s-au înțeles la sumele de bani. Sperăm ca pe viitor să fie reintroduse. Oricum, subiectul acesta s-a mai discutat cu ceva timp în urmă în Comunitate! https://comunitate.orange.ro/questions/2018499-intamplat-national-geografic-wild-grila-tv

DanielaH
Moderator
@Raul_1, acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate aici:https://comunitate.orange.ro/questions/2018499-intamplat-national-geografic-wild-grila-tv. O sa închidem acest topic, dar poți continua discuțiile despre posturile National Geografic acolo. Multumim!