anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

MODIFICARE CANALE TV

Mishu-ct
Începător

Buna ziua

Sunt foarte nemultumit,dezamagit cum luati voi hotarari cu privire la grila de programe tv, sunt chiar furios as putea spune incat am sa renunt la serviciile dumneavoastra de televiziune si de internet. Cu o saptamana in urma am fost informat printr-un sms ca  pozitia unor posturi tv o sa fie modificata , nicidecum de scoaterea totala a unor programe pe care le urmaream si introducerea unor porcarii de programe in numar de (15 programe) sau mai multe METROPOLA TV, INEDIT TV,MOLDOVA TV, A 7 TV, BUCURESTI TV, CREDO TV, ALFA OMEGA TV, WAENER TV, NCN TV,MEDIKA TV ,I CONCERTS TV, TV-AS TV, ORIZONT TV, EMI TV, TRADITIONAL TV), nu ma deranjeaza ca le-ati modificat pozitia in grila si ca au fost adaugate porcariile de canale pe care le-am enumerat , ma deranjeaza ca mi-au fost scoase din grila anumite programe HD si canalul FISHING AND HUNTING a fost scos din grila. SUNT FOARTE DEZAMAGIT . IN ACESTE CONDITII MA GANTESC SA RENUNT LA SERVICIILE DUMNEAVOASTRA , SA VA SPALATI PE CAP CU PROGRAMELE INTRODUSE. IMI CER SCUZE PENTRU IRONIE DAR NU M-AM PUTUT ABTINE.

4 Răspunsuri 4

Blue12
Senior

Ce sa spun....

Bucura-te ca te-au anuntat prin SMS, eu m-am trezit cu canalele modificate fara sa fiu anuntat. E ridicol.

Lista de canale noi e ridicola: A7tv, inedit tv(eu il aveam deja pe acesta), orizont tv. O-tv-ul lui Diaconescu mai lipsea, ca pe Nasul il avem deja. Mai bine scoteau Romania Tv si Antena 3.

Era  foarte bine dacă  scoteau   infecțiile  de  Realitatea  și  B1 .

Pololică
#StarMember

Salutare!

Niciunul din operatori (cablu sau satelit) nu scrie in contract ce canale (cu nume si prenume) vor fi transmise, ci doar un numar (teoretic, minim). La UPC scriau ca "...[UPC} isi rezerva dreptul de a modifica grila prin scoaterea de canale si inlocuirea lor cu altele similare, pastrand numarul minim...". Cel mai probabil ai in contract un articol similar (ar trebui sa existe).

Totusi, nimeni nu se va inhama sa numeasca toate canalele pe care le vor retransmite intrucat contractele lor cu trusturile media se pot modifica (sa nu uitam, totusi, ca Digi a scos Antenele si Discovery in urma cu niste ani, iar canalele Warner (actualul proprietarul Discovery) nu sunt toate. Ti-o spune un client Digi pe partea de TV si internet fix).

Da, este regretabil ca unele canale (pe care multi le considera de calitate) sunt inlocuite cu unele care sunt de prasila. Daca ar fi dupa mine, 75% din toate grilele (de la toti operatorii) le-as sterge. Nu le vad rostul (la Digi cred ca am 5 canale religioase, vreo 10 de muzica, vreo 12 de sport..., nu mai spun ca o mare parte sunt dublate [SD si HD] si continutul este, uneori, acelasi [ma refer la cele sportive]).

Vio73
#StarMember

Salutare!

Așa este, dar din păcate, au fost obligați de CNA să introducă aceste canale, care sunt obligatorii în lista must carry 2023, probabil în detrimentul canalelor de nișă, pentru care probabil nu a mai fost loc pe tp-uri. Sper și eu să facă urgent ceva, că nu se poate să umpli cu ,ierburi" și să scoți ceea ce trebuie!