anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce mi-a fost suspendat serviciul de TV prin satelit?

Robert00
Începător

Pot sa stiu si eu de ce mi-a fost suspendat serviciul de TV prin satelit?

Am facturile platite la zi.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Îmi pare rău pentru situația extrem de neplăcută prin care treci. Să nu fi întârziat plata și până intră banii în cont să ți le fi oprit sau cineva să fi făcut vreo greșeală, mai ales că e vorba de mutarea pe noul satelit (Hellassat).

Te sfătuiesc să suni la 300 sau 0374300300 și apoi să formezi 1-3-2, pentru asistență, chiar dacă te va identifica robotul Gia cu ultimele 6 cifre din CNP. Eu am sunat și după ora 22. Sper să reușești!

Baftă!

La Vio73 speranta moare ultima.... sa spun si eu cum stau cu serviciile Orange.... chiar si suspendate: 

m-am trezit exact inainte de un meci de Champions League ca serviciile TV Satelit sunt.... suspendate ( chiestea cu facturi neplatite, etc.... nu-si au rostul la mine, banii le intra fluid ) dupa ce m-am chinuit sa prind totusi meciul .... muulte telefoane la Orange technic.... s-a reusit in cele din urma sa-l "deblocheze" buuun, la vreo 4 zile, imi scrie pe ecran ca "nu am acces la acest program".... din nou.... ce sa faca cei de la technic.... vor sa imi trimita o echipa sa-mi aranjeze o antena pe Hellas.... care e deja aranjata cu 100% calitte... nu are nici o treaba cu semnalul, am refuzat normal,.... si asa am stat vreo 4 zile fara acces la TV.... pana au reusit sa-i dea de cap.... de la ei, binentzeles.

De ce spun spun ca speranta moare ultima.... sunt foarte slabi.... foarte slabi calitativ.... in comparatzie: am un CAM de la o televiziune din Germania din 2015.... pana acum in 8 ani NICI O SINGURA DATA nu am avut o problema cu ei.... merge perfect.... la Orange nu e cazul . 

delfinas
#StarMember

DanielaH
Moderator

Robert, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?