anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Kanal D, TVR1, 2 nu functioneaza pe Orange TV GO box

ClaudiuChi
Junior

Salutare, 

cateva canale , Kanal D , TVR1, 2 , si poate si altele, nu functioneaza pe Orange TV GO box. Pe laptop si telefon sunt ok. Am resetat si eliminat dispozitivele de 2-3 ori, si nu se schimba nimic. 
Ce altceva as mai putea incerca?

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate trebuie vreun upgrade și la tv box, cine știe! Ciudat, dacă merge pe unele și pe altele , nu.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Kanal D TVR 1 le am funcționale pe aplicația pe TV lg.

Cum stai cu actualizările? 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Box-ul nu cere nici o actualizare.

Înclin să cred că tot din el este.Ia legătura cu suportul din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salut,

Pe viitor încearcă achiziționarea unui smart tv cu un sistem de operare ce permite instalarea directă a aplicației Orange TV Go (de preferat un sistem android).

Aceste Orange TV Go box- urî nu prea mai primesc actualizări/suport și au fost raportate probleme cu funcționarea acestora (programe nefuncționale/imagine neagra).

Poți face o sesizare către Orange in scris prin formularul de contact sau la adresa de mail aplicatii@orange.com

DanielaH
Moderator

@ClaudiuChi, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Nu am luat inca legatura cu ei, dar ii voi contacta sapt viitoare. S-au oprit acum si PRO TV si Prima TV de pe box, dar functioneaza pe pagina web, pe laptop.

Astazi au inceput sa mearga toate canalele pe TV Box , si nu am facut altceva decat am schimbat firma de internet. Nici macar nu am resetat dispozitivele.

A__Claudiu
Explorator

aceasi problema o am si eu mai nou nu mai functioneaza nici pro tv antena 3 si multe altele....

ciudat pe aplicatia de pe smartphone merg