anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eurosport 4k Wimbledon

Vio73
#StarMember

Salutare!

De ieri a apărut pe fibra proprie postul Eurosport Wimbledon 4K, care văd că acum transmite competiții de tenis. Recunosc faptul că nu sunt un împătimit al acestui tip de canale, dar am zis că poate fi utilă informația doritorilor. Eu am pachetul Premium și am dat o rescanare a posturile, iar acesta este la poziția 900. Nu știu dacă este în teste sau nu, dar deocamdată funcționează în pachetul amintit.

Mulțumim Orange și spor la vizionare!

Eurosport 4 k 1.jpgEurosport 4 k 2.jpg

8 Răspunsuri 8

Anonim
Neaplicabil

Păcat ca nu unifica odată grilele sa avem toți aceleași canale. 

FLo1
#StarMember

DA @Vio73 Eurosport este și a fost singurul canal de sport care a difuzat GRANDSLAM-urile. Este bine că au introdus 4K-ul în pachet, nu doar HD-ul.

Pololică
#StarMember

Utilitatea canalului 4K se vede la competitiile mai importante, cum sunt Olimpiadele. Tin minte ca in perioada de inceput a HD, emiteau pe cele 4 canale (Eurosport 1 si 2 plus Eurosport 1HD si 2 HD) competitii diferite in perioadele respective.

Oricum, e ciudat ca este introdus abia acum. UPC/Vodafone si Digi il au de vreo 3 ani in grila (la Digi, cel putin, a fost al doilea canal 4K, dupa canalul propriu Digi 4K).

PS: tot le-as da una dupa ceafa celor de la Eurosport (Discovery, HBO, Warner sau cine ii mai detine). La competitiile de iarna, au ramas doar probele de schi (biatlon, slalom, sarituri cu schiurile, etc) si patinaj (artistic si viteza)m dar competitiile de bob (plus sckeleton) si sanie nu mai sunt transmise.

Este Eurosport 4k normal, dar ca și extraopțiune. Acesta este separat!

Adica ai doua Eurosport 4K? Tot cu ani in urma, dar in perioada Look Sport, erau, temporar, la UPC canale noi de Look Sport (3, 4, 5, 6...), in functie de meciurile de folbal.. Sunt curios daca este ceva similar (practic, Eurosport "2" 4K). Nu am mai urmarit Eurosport in ultima vreme (ma uit preponderent iarna, la biatlon si sarituri cu schiurile) si nu mai sunt la curent daca au planuri de extindere pentru canale sau nu.

Da, sunt 2. Acesta se numește Eurosport Wimbledon 4k și transmite doar tenis. La celălalt nu am acces, fiind extraopțiune. Nici eu nu mă uit, dar îmi place să am canale 4k la liber.

Luci_TLM
Explorator

Va salut. Se pare ca postarea si informatia e de anul trecut si eu fiind abonat Orange Romania Comunications si avand platforma IPTV se pare ca nici azi, 30.03.2024 nu au introdus in grila canalele Eurosport 4K. Am inteles ca pe pozitia 317 pe platforma IPTV, va intra curand ,,TVR Sport". Erau discutii nu stiu cat de oficiale ca vor sa scoata platforma IPTV desi eu de 3 ani sunt foarte multumit ca raport calitate imagine - pret si functionare ok. Oricum m-am saturat de separatismele acestea intre OR si ORC. Sa speram ca vor unifica intr-un singur brand odata in acest an!!!

Vio73
#StarMember

Eu cred că se vor unifica grilele până prin vară-toamnă și se vor rezolva și diferențele astea.