anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

După închiderea canalelor Orange Sport, se va închide și aplicația?

Daniel21
Junior

Salut!

Știe cineva dacă după închiderea canalelor Orange Sport, se va închide și aplicația?

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Aplicatia Orange Sport nu se inchide, ci va continua sa existe si dupa inchiderea posturilor TV. Daca vor exista modificari ulterioare, vom anunta atunci cand acestea vor aparea.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Nu are legătură una cu cealaltă, mai exact canalul TV este independent de aplicația respectivă. Dar despre evoluția acestora rămâne de văzut.

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Mai mult ca sigur nu se va închide, iar competițiile sportive disponibile pe Orange Sport pot fi vizualizate in continuare pe canalele Prima Sport.

Deci stai fără grijă, cel puțin momentan!

MCostel
Cunoscător

Momentan aplicația nu se va închide însă pe viitor nu avem de unde să știm ce decizii se vor lua.

Este posibil ca și aplicația sa se închidă (șanse mari).

Jay
Campion certificat

Salut!

Avand in vedere  cand si cum a apărut si faptul ca este o aplicație gratuita  as îndrăzni sa fac o paralela intre Orange Sport si Orange Money..  Daca exista necesitate pe piața de o astfel de aplicație, atunci ar putea ajunge în posesia altcuiva suferind modificări în timp, începând cu numele.. 

Fiind gratuită cineva ar trebui sa posteze ceea ce oferă ea și asta înseamnă timpul cuiva, accesul la informațiile respective cumva, astfel ca eu n-o vad sa meargă mai departe mult timp în forma actuala.

Exista un topic în comunitate despre închiderea postului și un răspuns al unui reprezentant Orange, nu știu dacă l-ai văzut.. https://comunitate.orange.ro/t5/nout%C4%83%C8%9Bi/orange-sport-se-%C3%AEnchide/m-p/147098

Jay_0-1719159026343.png

 

Cine știe, poate deținătorul posturilor Prima are nevoie de aplicație..  spun asta pentru ca administrarea televiziunii a fost externalizata către grupul Clever, care deține Prima.. sursa https://iamsport.ro/fotbal/special/breaking-news-se-inchide-una-dintre-cele-mai-importante-televiziu...

 

De știut exact ce se va intampla cu aplicația insa, numai Orange stie.

Salut,

Aplicatia Orange Sport nu se inchide, ci va continua sa existe si dupa inchiderea posturilor TV. Daca vor exista modificari ulterioare, vom anunta atunci cand acestea vor aparea.