anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dispozitivul Orange tv go - posturi TV care nu mai functioneaza

Daniel_201
Junior entuziast

Buna ziua, 

pe dispozitivul Orange tv go nu mai functioneaza cateva posturi tv,  nici nu afiseaza nici o eroare, interessant ca pe tableta functioneaza toate canalele. Am resetat dispozitivul , am urmat toate indicatiile celor de la tehnic insa din pacate fara succes. Poster cineva are o idee...mulțumesc. 

1 Soluţie acceptată‚

Merci!

Verifica daca exista o actualizare de soft pentru acest dispozitiv. E posibil ca aplicatia sa nu fie actualizata si poate nu mai este compatibila cu anumite posturi TV. 

Pentru sistemul de operare Tizen poti gasi aplicatia in magazinul de aplicatii, trebuie sa ai un cont Samsung si sa fii conectat la el de pe TV apoi mergi in aplicatia APPS si cauti Orange TVGO.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

MihaiC99
Cunoscător

Poate exista în comunitate membri care întâmpină aceeași problema.

Ar ajuta mai multe informații:

Ce dispozitiv folosești?

Ce canale nu funcționează?

Dispozitiv orange tv go ( ip tv ).

M

Nu functioneaza Kanal D, tvr1 , tvr 2, Discovery, ID, B1 tv , hbo1,hbo2,hbo3,....

Salut,

Ai incercat să intri de pe tableta in aplicația Orange TV go și să ștergi dispozitivul din dispozitive asociate.

Îți recomand să contactezi și echipa aplicații Orange la adresa de mai jos:

aplicatii@orange.com

Da , așa am facut, din packte

Am sters dispozitivul dar din păcate fără succes. 

Daca televizorul este Smart (Tizen) poți instala aplicația Orange TV Go direct pe tv (verifica daca este disponibilă).

Este o varianta alternativa, însă este bine că a funcționat.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Daniel_201

Folosesti acest dispozitiv? https://www.orange.ro/magazin-online/orange-tv-go-box-black-pd-48908

Ne poti spune ce model de televizor folosesti?

Da folosesc acest dispozitiv ist tv este Samsung Q90R model 2019.

Merci!

Verifica daca exista o actualizare de soft pentru acest dispozitiv. E posibil ca aplicatia sa nu fie actualizata si poate nu mai este compatibila cu anumite posturi TV. 

Pentru sistemul de operare Tizen poti gasi aplicatia in magazinul de aplicatii, trebuie sa ai un cont Samsung si sa fii conectat la el de pe TV apoi mergi in aplicatia APPS si cauti Orange TVGO.

Am renunțat la dispozitiv și am instalat pe tv aplicația Orange tv go...funcționează perfect...mulțumesc pt info

Cu placere, te mai asteptam in comunitate!

Cu mare drag de fiecare dată când întimpin o problema 

Daniel_201
Junior entuziast

Am un tv Samsung Q90R model 2019 ci sistem operare Tizen si nu gasesc aplicatia Orange tv go nicaieri sa o instalez, menționez că locuiesc în  Austria.