la 14-01-2025 04:13 PM
Buna ziua. Am activat de curând pachetul premiere de la orange și as vrea sa știu dacă în acest pachet posturile HBO si Cinemax sunt disponibile și în orange tv go. Pe TV prin cablu sunt disponibile dar în orange tv go nu functioneaza, ma gândeam ca dacă tot am acest pachet premiere ar trebuie ca aceste posturi sa fie disponibile și în orange tv go.Multumesc
la 14-01-2025 05:37 PM
Ciprian, bun venit în Comunitate!
Ar trebui să le poți vedea dacă faci asocierea în contul My Orange.
Uite aici toate detaliile. Să ne spui, te rog, dacă ai reușit și este totul în regulă.
la 14-01-2025 04:34 PM
Salut,
Oferta curenta premiere are incluse posturile HBO și Max.
Daca nu funcționează ar trebui sa contactezi serviciul clienți prin chat aplicație/browser pentru a verifica contul.
Te-ai logat cu userul și parola contului de servicii fixe?
Daca ai un număr de telefon in acest cont, încearcă să te conectezi și cu acesta.
la 14-01-2025 07:08 PM
Pai am făcut aceasta procedura m-am logst sincu nr de telefon și tot nu functioneaza. Eu am de mult timp orange tv go ca am ceva ani în rețeaua Orange doar ca cablu tv aveam de la alta companie și era normal sa nu meargă hbo. Acum ca am activat acest pachet ma așteptam să am și aceste posturi pe tv go. O sa sun la ei sa vad care e problema.
14-01-2025 07:10 PM - editat 14-01-2025 07:13 PM
Urmează pașii prezentați de @DanielaH .
Daca nu reușești contactează serviciul clienți prin chat pentru a verifica contul.
la 14-01-2025 05:19 PM
Salutare!
Eu am alt pachet și sunt incluse programele HBO. Mai mult ca sigur, dacă le ai pe tv, le ai și în aplicație și asta ți-o spun ca și client de tv de mulți ani (din 2013m când s-a dat drumul la Orange tv satelit) . Aproape toate canalele pe care le ai pe tv, sunt și în aplicație inevitabil.
Baftă multă!
la 14-01-2025 07:11 PM
Pai da pe tv le am dar în orange tv go nu apar posturile trebuie sa le caut si când dau pe hbo nu merge imi zice ca nu fac parte din oferta mea sau nu am buton unde sa pot da vizionare, îmi arata doar ce se difuzează in acel moment pe hbo cu descriere si cam atatat.
la 14-01-2025 05:37 PM
Ciprian, bun venit în Comunitate!
Ar trebui să le poți vedea dacă faci asocierea în contul My Orange.
Uite aici toate detaliile. Să ne spui, te rog, dacă ai reușit și este totul în regulă.
la 14-01-2025 07:50 PM
Gata functioneaza. Eu eram logat cu un alt cont în orange tv go care nu era asociat abonamentului tv. M-am logat inapoi cu contul vechi care il aveam de mult timp am asociat contul abomanamentului tv pentru ca nu era asociat și a mers. Multumesc tuturor pentru răspuns.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor