anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dispariția canalelor Orange Sport din grila

tarniceriu
Junior entuziast

Canalele Orange Sport au dispărut din grila satelit,nu am văzut/primit nici un anunț oficial din partea Orange România in ceea ce privește dispariția ,despre închiderea lor,am aflat doar din presă,personal sunt dezamăgit deși înțeleg situația lor dar calitatea imaginii canalelor PrimaSport HD lasă de dorit,măcar dacă ar urca pe satelit versiunea 4K  și sau canalele Digisport HD

 

27 Răspunsuri 27

tarniceriu
Junior entuziast

“Nu au cum”nimic nu e imposibil ,asta vezi doar la noi,am abonament la Virgin Media și am incluse în pachet canalele Sky sports 

Salutare! 

"Nu au cum" se traduce prin imposibil. Digi nu își oferă canalele de sport și de documentare. E singurul lor atu (poate unicul) pe parte de TV.

Plus ca sunt cablisti concurenți. Oare de Digi nu a preluat Orange Sport? Fix ca nu au vrut cei de la Orange, nu?

Poate ar fi bine sa întrebi la Digi de ce nu vor sa includă și alte canale cerute. Eu m-am săturat să aștept un răspuns de bun simt de la ei. Dar nah, așa sunt eu, un client căruia îi place să aibă opțiuni de alegere. 

Interesant punctul tău de vedere,de ce as întreba pe alții când sunt abonat la Orange de ani de zile,de pe timpul când se numea Dolce ?

Ceva de genul “nu-ți place du-te la alții”

Multumesc 

Nope, nu merg pe premisa de a merge la alții, ci pur și simplu merg pe premisa să am de unde alege. 

Sunt client al ambelor companii)(Digi și Orange), dar Digi mi se par cei mai cei mai scortoși. E parare personală, asa cum îți înțeleg părerea ta privind cerințele tale de a vedea anumite canale. 

PS: eu i-am întrebat pe cei de la Digi și răspunsul corporatist a fost de doi bani. Poți întreba canalul Digi Sport de ce nu emit și prin Orange. Vezi ce-ți răspund. Chiar sunt curios. 

Razvan
#StarMember

Subiectul a fost dezbătut în comunitate, la vremea respectiva, când s-a anunțat închiderea acestora. 

https://comunitate.orange.ro/t5/tv/orange-sport-se-%C3%AEnchide/m-p/146909#M8918

tarniceriu
Junior entuziast

Interesant cum unii membrii care n-au nimic de-a face cu Orange au devenit anonimi 

Orange nu a trimis notificări pentru că știa că trebuia să le dea opțiunea clienților nemulțumiți să își anuleze contractul fără nicio obligație iar în contextul actual cam doare să îți plece clienții ,oricum e un gest neprofesionist din partea unei companii cu prestigiu ca Orange 

Anonim
Neaplicabil

Sincer nu cred că este o mare pierdere, însă o comunicare mai buna nu ar fi stricat.

"Anonimii" sunt utilizatori cu conturi șterse. 

Legat de canalele Orange: niciun cablist nu numește ("cu nume și prenume") canalele retransmise întrucât contractele de redifuzare pot suferi modificări. Vorbind de canale "proprii" (Dolce Sport - > Telekom Sport - > Orange Sport), posibil să nu fi adus îndeajuns de multă publicitate cât să fie rentabile. Uită-te la sporturile de iarnă pe Eurosport și zi-mi ce ai lipsă (un sport e recent "dat dispărut"), deși BMW e sponsor de câțiva ani (cred că apoape 10?).

@Pololică,ești pe lângă subiect,se pare că ai citit ce am scris eu până acum … 

Ai doua paragrafe. Ia-le pe rând. 

Și aștept răspunsul tău de acum o lună. Înțeleg că nu am șanse să-l primesc, nu? 

@Pololică,

scrii tot pe lângă subiect de parcă ești plătit să duci discuția unde vrei tu… ce am eu cu cabliștii,frate??? 
de fapt tu scrii aici doar ca să-ți păstrezi coroana de star,am fost și eu pe forumuri … 

 

Galoanele voastre să-mi scuze galoanele mele pe care nu le am, dar mai citește o dată discuția și s-o luăm punctual. Dacă tot nu înțelegi, pune întrebările corect și le discutăm pe îndelete.

Și nu sunt pe statele de plată Orange (nici cu salariul, nici cu postările și nici cu alte idei). Dacă ai ceva de adăugat să ajute postarea, te rog să o faci. De asta suntem aici. 

@Pololică,las-o asa ca și așa nu mai schimbi nimic…  trebuia sa fie și un reprezentant aici 

oricum Orange ne-a dovedit cat de serioși sunt cel puțin știu cum să reacționez când or să mă sune pentru prelungirea contractului