anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum utilizez orange Tv Go?

Alex_G_
Cunoscător
Cum pot utiliza Orange TV Go?
1 Soluţie acceptată‚

Diana
Cunoscător

Serviciul poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive (smartphone, tabletă sau laptop), dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Cu una din următoarele oferte, ai acces la canale și filme pe smartphone și tabletă prin aplicația Orange TV Go, pe laptop pe site-ul tvgo.orange.ro și pe televizor prin aplicația Orange TV Go pentru Smart TV

Activează mai întâi opțiunea Orange TV Go potrivită nevoilor tale, pe numărul cu care ți-ai creat un cont online Orange. Trebuie doar să te conectezi cu datele contului tău Orange și să asociezi aici abonamentul TV. 

Și aici un topic despre utilizarea Orange TV Go pe troate dispozitivele https://comunitate.orange.ro/questions/2513401-cum-pot-folosi-orange-tv-pe-toate-dispozitivele

Vizualizare soluţie în postul original

45 Răspunsuri 45

Ascary
Campion certificat
Multumim pentru implicare, Orange Assistant.

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos!

marianmadalin32
Junior entuziast
I s-a mai intamplat cuiva urmatoarea situatie in aplicatia Orange TV Go ? Am net prin fibra de la Orange, firul este intr-un router wireless. Cand incerc sa vad un canal gratuit conectat la wireless-ul de la Orange, imi da urmatoarea eroare: "not available in roaming. Geoblocking" Ce se intampla si de ce nu se remediaza problema daca aceasta provine de la aplicatie ?

Vio73
#StarMember
Dezinstalează și reinstalează aplicația și te reloghezi. Vezi ce iese! Succes!

DanielaH
Moderator
@marianmadalin32, ai reinstalat ultima versiune a aplicației? Se întâmplă la fel sau s-a rezolvat?

marianmadalin32
Junior entuziast
Da. La fel ! Atasez si o imagine. Nu stiu de ce nu imi permiteti sa fac capturi de ecran direct in aplicatie !

Ascary
Campion certificat
Unele din aplicatiile Orange nu permit captura. Setarea e din softul aplicatiei.

Vio73
#StarMember
Nu se permite pentru că se încalcă legea dreptului de autor.

Salut, In cazul in care te afli in afara SEE, iti apare aceasta eroare deoarece nu avem drepturi de difuzare, pentru tarile care nu se afla in UE.

marianmadalin32
Junior entuziast
Culmea e ca sunt in mijlocul orasului Bucuresti, in sectorul 5.

Salut! Am investigat la departamentul Tehnic. Astfel, in momentul de fata exista utilizatori ce nu pot accesa canalele TV din aplicatia Orange TV GO. Eroarea este cea din captura ta de ecran. Aceasta situatie este una generala si face obiectul unei ample verificari. Ne cerem scuze pentru neplaceri si te asiguram ca problema se afla in atentia colegilor nostri ce se ocupa de solutionare.

DanielaH
Moderator
@marianmadalin32, avem confirmarea că situația a fost remediată. Este totul OK și la tine? Mulțumim!

marianmadalin32
Junior entuziast
Deocamdata, da. Daca mai sunt probleme, va anunt pe parcurs. Multumesc.

Ascary
Campion certificat
Multumim si noi Marian. Vizionare placuta 🙂

Vio73
#StarMember
Eu folosesc aplicația și pe tv cu android și e destul de ok. Adică mă uit la diverse programe ore întregi.