la 14-01-2025 09:37 PM
Sunt client de mult timp si am abonament tv premium, as vrea sa stiu cum ma pot conecta cu contul orange la site-ul max.com sau daca e posibil cu o aplicatie pe smart tv. Sincer, daca imi spuneti de o parola, cu siguranta ma gandesc doar la parola de pe site-ul orange, alta nu stiu. Multumesc!
15-01-2025 06:49 AM - editat 15-01-2025 06:51 AM
Salut! Prima data trebuie să îți faci cont pe site-ul Max.com. Acolo vei fi pus sa alegi sa te conectezi cu ajutorul unui furnizor (foto1). Din lista, alegi Orange, sau Orange Romania Comunicații, (fostul Telekom), în funcție de ce abonament ai. (foto2). Îți creezi contul cu datele solicitate, adică numărul de abonament sau numărul facturii, nu sunt sigur (foto 3), cu precizarea că acel cod pin poate fi seria de buletin. De exemplu, eu am prin alt furnizor, la mine au fost ultimele 6 cifre din CNP. După ce ai făcut contul, poți să îți alegi o parolă și poți să te conectezi in aplicația max de pe 5 dispozitive.
Succes!
14-01-2025 10:08 PM - editat 14-01-2025 10:21 PM
Ai mai multe detalii în acest sens, (de creare cont și activare) aici.( https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/max/ ). Regăsești un topic similar aici. Dacă întâmpini dificultăți te așteptăm cu alte detalii. Numai bine.
15-01-2025 06:49 AM - editat 15-01-2025 06:51 AM
Salut! Prima data trebuie să îți faci cont pe site-ul Max.com. Acolo vei fi pus sa alegi sa te conectezi cu ajutorul unui furnizor (foto1). Din lista, alegi Orange, sau Orange Romania Comunicații, (fostul Telekom), în funcție de ce abonament ai. (foto2). Îți creezi contul cu datele solicitate, adică numărul de abonament sau numărul facturii, nu sunt sigur (foto 3), cu precizarea că acel cod pin poate fi seria de buletin. De exemplu, eu am prin alt furnizor, la mine au fost ultimele 6 cifre din CNP. După ce ai făcut contul, poți să îți alegi o parolă și poți să te conectezi in aplicația max de pe 5 dispozitive.
Succes!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor