anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum ma conectez la Antena Play?

Adina02
Junior

Are cineva vreo soluție cum ma conectez la antena play, opțiunea e activata si pur si simplu nu reușesc sa ma conectez nici in aplicație si nici direct pe site????

7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember

Adina, poti face un printscreen cu ce eroare primesti?  Trebuie doar sa apesi pe iconita Orange si sa te loghezi cu contul de My Orange (user=email si parola)? Eu asa ma loghez in antenaplay de ceva ani.

delfinas_0-1769466069377.png

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Apas si eu iconița,  îmi apare ca si cum as fi logata , dar când dau la contul meu îmi arata ca si cum nu as fi abonata! 

Când ai făcut abonamentul pt Antenaplay?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Din 11 ianuarie e făcut! 

În ce zi a lunii e data de facturare a abonamentului Orange?

Pe 8 e data de facturare 

Poate ca se activeaza incepand cu 8 februarie, dar eu as apela la chatul My Orange si as intreba de ce si cand se activeaza contul de Antenaplay platit pe factura Orane?