anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum caut posturile pe tv - ce setari de cautare folosesc?

10051981
Începător
am un tv mai vechi, are cam 10 ani si nu stiu sa reglez posturile tv pe el (abonament nou de tv de la Orange)
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
Bun venit in Comunitate. TV-ul tau "vechi" are un nume, un model, serie? Ar fi utile pentru eventuale indicatii de configurare a televizorului. Anticipand, un buton de "scanare", "memorare", "cautare", si alte similare ar trebui sa gasesti. Sau cel putin un buton de meniu unde sa gasesti aceste optiuni de selectat. Revino pe topic cu detalii.

10051981
Începător
salut , scuze nici nu stiam cum sa formulez prea bine intrebare . atasez si doua poze una cu marca tv-ului si una cu setarile la care ma refer

FLo1
#StarMember
Ai aici un link pentru manualul de utilizare/instalare aferent modelului de TV mentionat de tine: https://www.sharp.com.ro/cps/rde/xbcr/documents/documents/om/11_lcd-tv/LC24LE210E-LE220-32LE210E-LB220E-LE220E-LS220E_OM_RO.pdf Daca nu e ok, revino cu detalii din partea de MENIU /CAUTARE /INSTALARE. Acolo gasesti ceea ce intereseaza. Conectarea la TV este prin coaxial, sau prin portul de HDMI / AV ? Pentru ca in acest caz, canalele sunt memorate deja pe media box-ul primit de la Orange, si degeaba cauti canalele din telecomanda de TV.

10051981
Începător
salut , conectarea este prin coaxial din routerul wireless instalat de orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Ești sigur că este compatibil cu cam acel televizor? Cred că mai bine ceri informații la suportul tehnic de la Orange tv, pentru că ei te pot ajuta cel mai bine.

DanielaH
Moderator
@10051981, ai reușit să reglezi posturile TV? Revino, te rog, și spune-ne cum ai procedat.

10051981
Începător
Buna ziua , nu am reusit nimik , mai stau fara tv o zi doua pana vine cel nou , nu e o mare tragedie . Se pare ca e cam vechi tv ul meu ptr noua tehnologie cu toate ca l-am folosit si pana acum cu card CI+ la digi si a functionat