Salutari! Am o întrebare pentru cine cunoaste si ma poate ajuta Doresc sa fac un contract pe 24 luni cu orange pentru TV prin Satelit pachetul premium, și sunt indecis dacă sa aleg decodorul Kaon sau modulul CI+? Mulțumesc!
Aveți probleme? Unele persoane au spus ca uneori se blochează, și ca trebuie scos apoi reintrodus pentru a funcționa din nou
Doresc modulul CI+ tot pentru a avea mai puține cabluri la vedere și o telecomanda în minus
Salutare, @Marian Druta
Asa cum a mai recomandat cineva, verificati daca televizorul dvs are slot pentru modulul CI+. Daca da, l-as recomanda pe acesta pentru ca nu aveti mai avea atatea cabluri.
Daca nu are slot pentru CI+, atunci va fi nevoie de decodor.
In mod normal, intre CI+ si decodor nu ar trebui sa fie diferente din punct de vedere al calitatii transmiterii semnalului.
Sarbatori cu bine!
Nu am avut nici un fel de problema de la instalare, chiar daca am luat un pachet suplimentar (Hbo) mi-a fost setat de sistem, nu am fost nevoit să îl scot afara din tv.
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri!
Am descoperit ca cele 2 tv uri au amândouă dvb-t2 dar doar unul singur are și dvb-s2
@Pololica mi ai deschis ochii, eu cautam doar CI+ dar nu cunoaștem prea multe despre dvb-s2 și dvb-t2.
Acum ideile mele sunt mai clare datorita voua
Sărbători frumoase tuturor!