la 13-01-2026 09:19 PM
Buna seara
Locuim in Italia, parintii mei au un decodor satelitar (ex dolce-acum scrie orange) cu smart card, Abonamentul era pe numele unei rude care nu mai doreste acest tip de abonament ci prin cablu. As avea o intrebare, cum fac sa achizitionez un nou smartcard, sau sa activez un nou abonament pe numele lor din Italia?
Va multumesc pentru disponibilitate.
la 13-01-2026 09:39 PM
Salutare!
O variantă de rezolvare ar fi, dacă abonamentul nu a fost închis, ca o altă persoană de încredere din România să preia abonamentul prin cesiune de la ruda care nu îl mai dorește. Atât titularul actual cat și noul titular vor trebui sa se deplaseze într-un magazin Orange.
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-fac-o-schimbare-de-titular
14-01-2026 06:17 AM - editat 14-01-2026 06:20 AM
Salutare!
Persoana respectivă, pe numele căreia este făcut abonamentul, poate cere smartcard sau tot ea reziliează abonamentul și faceți pe numele vostru alt abonament. Dar trebuie predate echipamentele la un Orange Shop, după închiderea serviciilor.
Dacă vreți un nou abonament , serviciile trebuie instalate la o locație din România, care o aveți pe buletin și apoi le duceți în Italia.
Cam așa se procedează, pentru că ei nu instalează serviciu afară!
Se poate face și cesiune de la persoana respectivă către voi, dar într-un magazin Orange Shop și atunci este oarecum mai simplu.
Baftă multă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor