anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

canalele MTV

Nandy1973
Explorator entuziast

Pana pe 31 Decembrie 2025, toate canalele MTV vor disparea. Ce canale de muzica le vor lua locul? Exista doua variante  free interesante. Una este sa adaugati in continuare canale de la Stingray sau canalele  UK NOW 80s,90s.  Ar fi bine ca Orange sa se gandeasca din timp la niste canale de muzica straine ce sa acopere genurile  de muzica ce vor disparea odata cu MTV 80s, 90s, etc

.

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Am citit într-un articol, zilele trecute, că este posibil să apară noi canale în România.

https://www.media-max.ro/mwe-networks-negociaza-cu-cablistii-lansarea-unor-posturi-noi-in-romania/ 

Sa sperăm că negocierile vor fi productive.

Nandy1973
Explorator entuziast

Abia aștept să intre canale cu muzică de calitate 

Și eu aștept, dar mă îndoiesc că vor intra așa de multe. Totuși, speranța moare ultima!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Canalele tv de muzica au un concurent (mai mult sau mai putin) loial: Youtube. In momentul in care ai un televizor smart, e greu sa concurezi cu platformele de streaming.

La asta se adauga emisiunile mai putin inspirate. Tin minte emisiunile MTV din anii '90-2000 (as spune de prin 2005 au inceput schimbarea mai evidenta) cand chiar aveai ce sa vezi: ByRequest, 3 from 1,One hit wonder, etc (mai era o emisiune in care videoclipul reprezenat baza unor informatii privind productia lui sau artistul/artistii/formatia care canta. Ca sa dau un exemplu: melodia Big Mistake a Nataliei Imbruglia. La un moment dat unul se urca pe un scuter fara casca si in cadrul urmator apare casca pe capul lui. Informatiile prezentate in clip au "speculat marea gresala". Sau melodia Don't Speak a celor de la No Doubt: erau pe punctul de despartire chiar in timpul filmarilor).

Poate vor fi preluate canale care sa umple acest gol.

RafaHelper
#StarMember

Probabil in luna decembrie vom afla ce canale vor lua locul la cele care dispar. Nu am mai ascultat muzica la TV de mai bine de 15 ani. Cred ca muzica ar trebui ascultata la concerte, evenimente, festivaluri, in caști, de pe telefon, la radio sau orice alt device, dar cu siguranța nu la TV. 

Pana sa apara aplicatiile (sau site-urile) de streaming, MTV & Co (MCM si care au mai fost) erau singurele moduri de promovare si vizionare a artistilor.

Acum... nu stiu ce sa zic. Am vazut ca generatia tanara parca nu mai are rabdarea sa astepte la TV videoclipul artistilor favoriti.

Cristi-S
Junior

Există Magic TV, HIT Music Channel, Disco Mix - partea de 80's, 90's cred că e acoperită oarecum. Iar ca să poată fi preluate știu că e nevoie și de licență de difuzare pe teritoriul RO pe care acele posturi trebuie să o aibă, nu pot prelua oricum, pt. orice modificare e nevoie de acord CNA.

Eu regret MTV 00's, mi se pare că perioada 2000 - 2009 nu e așa bine reprezentată de un post anume. Într-adevăr, erau cam multe canale MTV, dar ar fi putut să restrângă tot ce înseamnă 80's, 90's, 00's într-un MTV CLASSIC care să aibă zile sau weekend-uri tematice cu o anumită decadă/perioadă etc. Așa se întâmpla când era VH1 Classic, fiecare zi sau weekend erau dedicate unei perioade, stil muzical etc. Mi-a plăcut cum arăta acel canal. 

MTV Live HD, Club, Hits nu prea-și mai aveau rostul - Live HD și Hits difuzau clipuri din prezent sau după 2010 încoace care-s oriunde. Puteau să țină un MTV HD 50% cu clipuri actuale și 50% cu reality show-uri și un MTV Classic cu 80's/90's/00's. Mi se pare trist să ai o arhivă video atât de bogată și să nu mai faci nimic cu ea. 

Tot pe 31 dec. o să dispară din grilă și TeenNick care se va închide.