anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Optiunea canale maghiare judetul Arad

Lucian82
Junior

Buna ziua,am incheiat un nou contract de TV+Net si nu am incluse in pachet canalele maghiare eu fiind din judetul Arad si stiam ca ar trebui sa fie gratuit.Prin Djingo mi se spune ca doar contra cost,nu mai e valabila gratuitatea canalelor maghiare in unele judete? 

1 Soluţie acceptată‚

Salut,
Conform ofertei de achizitie pentru portofoliul de fibra, optiunea Hungarian HD este gratuita la activare pentru judetele: Harghita, Mures, Satu-Mare, Bihor, Cluj, Arad, Timis, Brasov, Salaj, Maramures, Bucuresti. Pentru a te ajuta cu verificarea punctuala a situatiei tale, te rugam sa ne lasi codul tau de abonat.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

Radutuby
#StarMember

Salutare, conform informatiilor pe site-ul orange abonamentul costa 1.53 Euro. Mai multe detalii gasesti aici --> Tarife si servicii 

Screenshot 2026-03-01 160758.png

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Încearcă să contactezi telefonic ( 300 - din reteaua orange sau 0374300300) serviciul clienți Orange și solicită transferul către un operator uman pentru a obține informațiile dorite. Iti recomand sa suni mâine, ai mai multe sanse sa fii transferat si catre departamentul ofertare daca este necesar 

Mai exista un topic in comunitate care confirma ceea ce spui tu, insa numai cei de la serviciul clienti iti pot confirma acest lucru.

https://comunitate.orange.ro/t5/tv/pachetul-de-canale-maghiare-de-la-orange-este-gratuit-in-jud/m-p/... 

Sa ne spui daca ai reusit si daca oferta mai este valabila.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Doar ei îți pot spune concret și dacă s-a schimbat ceva între timp.

Deci ia legătura cu Serviciul clienți mâine prin intermediul aplicației My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer. 

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Salut,
Conform ofertei de achizitie pentru portofoliul de fibra, optiunea Hungarian HD este gratuita la activare pentru judetele: Harghita, Mures, Satu-Mare, Bihor, Cluj, Arad, Timis, Brasov, Salaj, Maramures, Bucuresti. Pentru a te ajuta cu verificarea punctuala a situatiei tale, te rugam sa ne lasi codul tau de abonat.

Bună ziua, 1077766689 este codul de abonat.

Mulțumim pentru detalii. Rugăm colegii să verifice.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

S-a rezolvat deja,mulțumesc frumos pentru promptitudine!

Cu mare plăcere. Colegii ne-au confirmat și nouă aseară că au activat opțiunea.

Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Bună ziua, și eu am încheiat  recent opțiunea premium NET+TV și nu am opțiunea canale maghiare activată. Sunt tot din Arad cod abonat 622152643  

Salut! Am verificat contul tau si am activat optiunea Hungrian. Acum poti accesa canalele in limba maghiara.

Acum am acces, mulțumesc frumos!

Mă bucur că s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.