anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canalele HBO sunt din nou “gratuite“ în Orange tv go?

RaulL84
Junior entuziast

Salutare natiune! Dat fiind faptul ca nu am vazut nimic „promotional“ in aplicatia de Orange tv go sau pe web, intreb aici: Este o campanie ceva in legatura cu canale HBO precum cea din Dec-Ian2024? 
Daca DA, pânã când?

Mentiune: Canale HBO 1 2 3, Cinemax 1 si 2 disponibile in Orange tv go fara abonament tv activ. 
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Dacă ar fi fost vreo campanie activă, am fi avut acces la canalele respective sau am fi văzut anunțuri în acest sens. În general, astfel de gratuități sunt oferite de sărbători sau în cadrul unor campanii speciale, cum ar fi cele pentru Orange TV Go.

Oricum, în Magazin Play găsești o mulțime de aplicații care oferă acces gratuit la aceste canale. În definitiv, ceea ce contează cel mai mult în ziua de azi este o conexiune bună la internet. Și, desigur, un ad blocker eficient. 😉

RaulL84
Junior entuziast

Raspunsul tau este destul de evaziv si lipsit de fond ! Vis a vis de "recomandari" nu este cazul cunosc destule aplicatii iptv de gen.😉

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu nu am găsit nimic despre asta în presă sau pe site-ul Orange, din păcate.

Dacă ai vreo informație, poți să o atașezi. 

Zi frumoasă!

RaulL84
Junior entuziast

Nici eu de aici si postarea mea. 
In concluzie ma bucur de „eroare“☺️☺️☺️

Razvan
#StarMember

Salutare! Acum am verificat aplicatia Orange TV Go și nu am acces la programele HBO, tind sa cred că este o promoție targetată pe tipuri de clienți sau o eroare care se manifestă local. Vizionare plăcută!

RaulL84
Junior entuziast

Multumesc frumos de raspuns! 👊✌️✌️