anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale restrictionate orange tv go pe tv

memo25
Junior
sunt client orange fix tv satelit,folosesc serviciul inafara tarii!
am descarcat aplicatia orange tv go pe tv dar sunt multe canale restrictionate protv hd,orange sport 1 si 2,ant1 etc!!
cum fac sa am acces la toate canalele?
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Depinde ce pachet tv satelit ai! Dacă îl ai pe cel mare, ar trebuie să le ai și în Orange tv Go. De exemplu, dacă ai primul pachet tv ( Esențial), ai doar 71 canale disponibile in Orange tv go, iar pentru al doilea, adică Premium, ai acces la 100 de canale tv. Detalii ai aici și în pozele atașate: https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-satelit/ Sigur, mai este și varianta de achiziție separată, dar este aiurea să plătești separat : https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiuni-orange-tv-go/index.html Baftă!

memo25
Junior
ai idee cum as putea sa fac un upgrade prin aplicatie?

Vio73
#StarMember
Păi dacă treci la pachetul mai mare de tv, ai și în aplicație mai multe programe. Sau și mai simplu, poți să să cumperi opțiunea mai mare din aplicație. Mai ales că ai tv satelit de la fostul Telekom, care este praf la programe. Orange are grilă mult mai bună. În fine, dacă alegi opțiunea Premium Orange tv go, o plătești cu cardul! Văd că prețul este de 5 euro/ lună și ai 99 de canale. Ai link aici: https://tvgo.orange.ro/options Baftă!

memo25
Junior
Nu-mi da voie!

Vio73
#StarMember
Din păcate, ai servicii de la fostul Telekom și nu știu cum poți avea Orange tv go., mai ales în străinătate. Cred că ai https://tvconnect.orange.ro/ Asta este aplicația Orange Romania Comunications și e mult mai slabă. Eu nu am acces la ea, dar vad că sunt Orange sport 1,2,3,4. Este aplicația asociată contului de abonat Orange Romania Comunications. Dacă nu reușești, scrie-le la sesizari@orange.com și cere-le ajutorul. Sau pe Chat Djingo, din secțiunea Contact a My Orange, etc. E posibil să nu te lase pentru că ești în străinătate și asta este. Ai aici detalii despre nefuncționalitatea opțiunii Orange tv go in afară: https://comunitate.orange.ro/questions/2642108-conectez-orange-tvgo-strainatate E ciudat totuși că ai reușit să folosești varianta mai slabă. Eu zic să mai încerci, poate reușești. Cu un VPN, poate reușești să activezi varianta Premium. Poate reușești cu una dintre aplicații. Baftă!