anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Canale 4k

Nandy1973
Explorator entuziast

Daca se  opreste analogicul in toata tara ar trebui sa fie suficienta banda de frecventa pentru introducerea unor canale 4K.Pe la voi nu se aude nimic de genul asta?Astept cu nerabdare un Nature 4K si mai spuneti si voi..

O seara frumoasa tuturor si la cat mai multe canale bune!😊

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Așteptăm, poate apar și canalele 4k. Dar deocamdată doar Eurosport și Prima 4k știu că sunt în grila Orange.

Sper și eu că la un moment dat se va întâmpla minunea, dar speranța moare ultima.

Nandy1973
Explorator entuziast

Cam asa ceva.Mai asteptam😁

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Eu aș aștepta și conținutul canalelor. Nu de alta, dar la Prima, Digi și Eurosport (4K amândouă evident) sunt, în general, preluări de la unul din canalele principale. Nu prea le vad rostul. Aș excepta olimpiadele, unde Eurosport transmite competiții diferite.

Cât despre Love nature... Să zicem că sunt documentare despre natură...

PS: cu excepția olimpiadei de la Tokyo, parcă nu prea a fost conținut nativ 4K la transmitere. 

MihaiC99
Campion

Salutare!

Ai dreptate, ar fi momentul potrivit pentru televiziune 4K în România, mai ales că majoritatea clienților dețin deja televizoare 4K și ar aprecia conținut la adevărata calitate.

Sa sperăm că se va investi pentru ca acest lucru sa devina posibil. Sunt foarte multe persoane dispuse să plătească 

Nandy1973
Explorator entuziast

Ma bucur sa aflu  ca mai sunt persoane care prefera canale Premium

User5g2023
Junior entuziast

si eu astept mai multe canale 4k in grila! si astept ca extraoptiunea international sa contina mai multe canale hd gen rai 1/2/3 etc..