anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare port CATV inainte de instalare

rrich1974
Junior entuziast

Salut! Mi-am facut si eu abonament la TV si am programat instalarea pentru luni 2 feb. Se poate activa portul de CATV mai devreme de data asta? Ca eu deja am cablurile trase, tot. Nu vad de ce nu s-ar putea. Multumesc! 

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Sunt proceduri care trebuie respectate. De exemplu, în cazul meu, la un alt furnizor, noua ofertă nu este activată până nu sunt primite cardurile CI+.
Activarea serviciilor depinde de parcurgerea tuturor pașilor tehnici și administrativi, chiar dacă infrastructura este deja pregătită.
De aceea, este nevoie de puțină răbdare până luni. Mai sunt doar câteva zile și apoi te vei putea bucura de serviciile achiziționate.

O zi frumoasa!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu cred că se poate, îți vor instala serviciile la data stabilită sau la termenele ulterioare, dacă se modifică.

Eu am avut mai multe instalări și toate serviciile au fost instalate la data și ora stabilite anterior.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Viper
Explorator

Eu le-am cerut să dezactiveze portul, nu aveam TV inclus în abonament, s-a rezolvat repede. Invers nu cred.. :))

rrich1974
Junior entuziast

Pai oricum portul este dezactivat by default, ca la mine vine semnal, il vad in interfata routerului, dar nu este activat portul. Probabil ca ei injecteaza semnalul TV in toata reteaua de fibra optica si, in momentul in care ai facut abonament, dau drumul la port.