anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acest canal nu face parte din oferta ta

JohnL
Junior entuziast

Salut! Am abonament Orange tv satelit și o cartelă SIM, dar pe Orange tv go nu merg unele canale (pro tv) decat pe telefon și pe un box tv care probabil are sistem de operare de tabletă. Pe alt box tv ,,spune,, acest canal nu face parte din oferta ta. Ce as putea face? Mulțumesc 

1 Soluţie acceptată‚

Atunci le scrii la adresa aplicatii@orange.com și le explici că ai servicii de televiziune pe cont și nu funcționează.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

FLo1
#StarMember

Salut. Te-ar ajuta un upgrade   la pachetele SUPREME sau PREMIER. Cel EXTRA (fost ESENTIAL) nu asigură  vizualizarea canalelor PRO decât pe aplicația mobilă. Detalii  regăsești aici: https://www.orange.ro/love

JohnL
Junior entuziast

Mulțumesc! O să incerc

MihaiC99
Campion

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie asociate toate serviciile pe același cont și asigură-te că ești admin al acelui cont.

Trebuie să funcționeze apoi fără probleme!

Baftă!

JohnL
Junior entuziast

Mulțumesc pt răspunsuri.... Sunt asociate.... și sunt și admin. Nu ,,merge,,. 

Atunci le scrii la adresa aplicatii@orange.com și le explici că ai servicii de televiziune pe cont și nu funcționează.

JohnL
Junior entuziast

Mulțumesc  frumos!........!

JohnL
Junior entuziast

Mulțumesc frumos Vio! Cu ajutorul tău am rezolvat!

Cu mare drag și plăcere! Poți să apelezi și altădată cu încredere și dacă putem și știm, te ajutăm! 

JohnL
Junior entuziast

Am trimis mesaje și pe aplicația My Orange  Contact și mi sa răspuns ... chiar dacă am și Orange tv satelit ,,Din păcate, fiind disponibil doar pe număr de telefon, vizionarea este limitată la dispozitive mobile, laptop și tabletă,,.

Ești client Orange Romania sau Orange Romania Comunications?

Uite aici ce spune. Adică trebuie să ai abonament tv, nu spune de cablu sau satelit!

JohnL
Junior entuziast

Am trimis alt mesaj la My orange contact și am trimis și mail... Mulțumesc 

JohnL
Junior entuziast

aplicatii@orange.com ,,ma rezolvat,, acum ,,merge,, pro tv pe smart tv ... Zi frumoasă dom Vio

Mă bucur că ai reușit! Zi faină!