anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A trecut și data de 23 iulie și Orange nu a terminat reorganizarea grilei tv

Anonim
Neaplicabil

39 Răspunsuri 39

Salut! Ai luat legătura cu serviciul clienți să vezi, dacă nu cumva este o problemă punctuală la tine, poate au migrat canalele pe alte frecvențe. 

@Gica53, te rugăm să ne spui care sunt posturile lipsă și să ne trimiți în mesaj privat codul de abonat și un număr de telefon de contact. 

@Anonim, dacă și situația ta mai este de actualitate, te așteptăm în continuare cu datele de contact în mesaj privat.

Vom ruga colegii să verifice punctual problema voastră. Mulțumim.

Anonim
Neaplicabil

Orange nu a unificat grilele tv Oro cu Oroc

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Am văzut și eu zilele acestea că nu sunt programele aranjate la fel, dar sunt tot cam aceleași !

Dacă în trecut nu erau Discovery, ID, Docubox, Eurosport, etc, acum sunt toate în grilă.

Baftă!

Anonim
Neaplicabil

Am avut o defecțiune la tv pe fibra la Orange Romania communications și am întrebat de unificarea grilelor și nu mea confirmat că grilele sunt unificate mai mult mea spus că nu știe grila tv Orange pe fibra proprie 

Anonim
Neaplicabil

Salut,

Spune te rog care sunt diferențele.

Poate Orange va citi postările tale.

Anonim
Neaplicabil

Am vorbit azi la telefon cu cei de la Orange și nu meau putut confirma unificarea grilelor Oro cu Oroc 

Vio73

Eu îți spun că știu ambele grile. Diferența este că nu sunt așezate la fel, iar fostul Oroc nu are Da Vinci și Melos tv, dar are posturi locale în grilă analogică.

Anonim
Neaplicabil

An județul  Neamț  an grila tv Oroc nu sunt posturii tv locale decât regionale 

Vio73

Eu nu am, pentru că sunt pe grila proprie, dar am văzut că pe Oroc sunt o grămadă locale. Te muți la Digi și le vezi de câte 2 ori, în SD și HD, ca să dea mai multe la număr.