anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

În cat timp se instalează serviciile prin satelit?

Alex_tm
Junior

În cat timp vin să instaleze serviciile prin satelit? Din 28.04.2025 îi aștept. Și nu mai ajung la noi. Ne-au programat o singură dată când nu a fost nimeni acasă de atunci nu a mai programat nimeni. Bătaie de joc. Încerc tot sun tot confirmă ca vor veni și nimeni. Suntem cu doi bebeluși de 7 luni și nu avem nicio retea decat un amărât de wifi 4g. Cum reușesc sa dau de conducerea Orange sa vedem ce părere au ca stam de aproape o luna?

1 Soluţie acceptată‚

Alex_tm
Junior

A fost băiatul să instaleze satelitul. Foarte de treabă. 
În sfârșit avem televizor. Sperăm să ajungă și la noi cu fibra ca suntem cam la 100 de metri de punctul principal. Numai ce a pus primăria stâlpi de iluminat. 
mai ar mai fi ceva. Doresc să mă conectez pe orange tv go, iar la autentificare zice eroare necunoscută după ce primesc sms cu codul.

in lista de programe oare este inclus și HBO la satelit?

vă mulțumesc pentru tot ajutorul. Cu dumneavoastră a mers cel mai rapid ca până acum tot am dat telefoane și nu a ajuns nimeni.

va mulțumim! Să aveți o zi frumoasă!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

@Alex_tm, bun venit în Comunitate!

Ne poți oferi, te rog, un cod de abonat sau un număr de telefon de pe cont (în mesaj privat)? Putem ruga și noi colegii să verifice.

DanielaH
Moderator

Colegii ne-au confirmat că vor urgenta instalarea și urmează să fi apelat. Te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate să ne spui cum s-a rezolvat.

Alex_tm
Junior

A fost băiatul să instaleze satelitul. Foarte de treabă. 
În sfârșit avem televizor. Sperăm să ajungă și la noi cu fibra ca suntem cam la 100 de metri de punctul principal. Numai ce a pus primăria stâlpi de iluminat. 
mai ar mai fi ceva. Doresc să mă conectez pe orange tv go, iar la autentificare zice eroare necunoscută după ce primesc sms cu codul.

in lista de programe oare este inclus și HBO la satelit?

vă mulțumesc pentru tot ajutorul. Cu dumneavoastră a mers cel mai rapid ca până acum tot am dat telefoane și nu a ajuns nimeni.

va mulțumim! Să aveți o zi frumoasă!

DanielaH
Moderator

Mă bucur că s-a rezolvat cu instalarea.

Poți atașa captura de ecran cu eroarea?

Despre HBO inclus va trebui să verifici în contractul semnat.

IMG_2492.png

Acesta este mesajul.  

Ai adaugat serviciile fixe și mobile în My Orange (secțiunea Administrare numere/ Adaugă serviciu)? Când apare eroarea de mai sus?

Când introduc numărul de telefon în aplicație pentru autentificare.