la 13-10-2025 04:06 AM
Am ales sa mentin serviciul Orange Roaming, permanent, chiar daca il folosesc, de regula, doar in perioada verii, in vacanta, in Grecia, Bulgaria, pe unde am fost in ultimii 3 ani. De ceva vreme, cam de 10 ani, mergem in vacanta in strainatate si de fiecare data trebuia sa activez/dezactivez Roaming-ul si am ajuns la concluzia ca este mai eficient sa imi aleg un tip de abonament cu Roaming activ permanent, pentru ca ... de fiecare data cand activam trebuia sa platesc in jur de 100-150 lei aproximativ, nu mai stiu exact, doar pentru perioada vacantei, asa ca am ales sa schimb abonamentul cu roaming inclus, asa ca am trecut la Fun 11 si este exact ce imi trebuie ... inainte cred ca aveam 9 euro, iar acum 11 ... 2 euro diferenta, adunati pe 1 an, este aproximativ banii pe care ii pierdeam pentru activare/dezactivare, dar un castig ca am Roaming permanent. Nici nu ma mai stresez pentru el, iar daca plec de mai multe ori din tara intr-un an, sunt si mai castigat. Asa ca, daca la prima vedere pare mai scump abonamentul, in timp, este justificat, daca pleci cel putin 1 data/an in strainatate. Deci, e o afacere buna activarea unui abonament cu Roaming. 👍
la 13-10-2025 06:14 AM
Salutare!
Da, este, doar că nu trebuie să ții activ roaming-ul și în în țară, pentru că, în momentul în care te apropii de granițele non UE ( de ex. Serbia), poți avea neplăcuta surpriză să se conecteze pe rețeaua statului vecin și vei avea costuri foarte mari.
Deci atenție ce activezi și mai ales când!
În rest, fiecare alege ce dorește pe banii săi. Să-l folosești cu plăcere și fără incidente!
13-10-2025 06:25 AM - editat 13-10-2025 06:25 AM
Într-adevăr, abonamentele au un preț foarte avantajos și, spre deosebire de cartelele prepay, includ resurse în roaming. Ar fi bine să se ia măsuri pentru ca și utilizatorii de prepay să beneficieze de resurse în roaming la opțiunile sub 12 euro, având în vedere prețul pe care îl plătesc. Pentru cei care reîncărca luna de luna prepayul, in momentul de față as recomanda abonamentul.
la 13-10-2025 08:40 AM
Salutare!
Singura recomandare ar fi atentie sporita la granitele si tarile nonSEE. Motivele cred ca sunt evidente: tarife nereglementate.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor