la 13-10-2025 03:30 AM
Salut! Vreau sa spun ca este o mare jmecherie telecomanda Magic pentru televizorul LG pe care il am si in acelasi timp, chiar va recomand, daca aveti de gand sa va cumparati un televizor, sa alegeti LG cu telecomanda Magic. Ajuta foarte mult la navigarea pe televizor, de la schimbat programe, la navigat liber prin meniul televizorului. Poate pare ca am descoperit cine stie ce, probabil pentru multi nu e ceva wow, dar pentru altii, poate chiar ii ajuta review-ul meu. Pentru mine, firma LG este ok, nu sunt un expert, am incercat si Samsung, Alview si alte firme, ulterior, dar nu mi-au placut, mi-am luat in casa doar LG, dimensiuni diferite. In sufragerie, de exemplu am un LG model 55UM7100PLB, de 139cm, model mai vechi, dar cred ca este tot ce imi trebuie mie. Merge perfect 4k, cu card de la Digi, are port de usb, wi-fi fara probleme, google, explorer, youtube, etc., toate merg foarte bine. Tocmai pentru asta am facut si precizare de Magic remote, pentru ca este super usor ca sa folosesti televizorul in modul smart, practic folosesti un mouse, liber, pe ecranul televizorului si poate ajuta pe cineva parerea mea. Incarc si niste fotografii unde se pot observa caracteristicile tv-ului, eticheta, modelul tv si telecomanda. Deci, va recomand, este testat si multumit de varianta asta ... Smart TV LG cu telecomanda Magic Remote ... treaba buna! 🫡
la 13-10-2025 05:48 AM
Ai testat și aplicații mobile pentru controlul TV-ului?
la 13-10-2025 11:48 AM
Nu am testat aplicatii mobile pentru controlul tv-ului, dar e o idee foarte buna, o sa incerc sa ma interesez ce aplicatii as putea descarca si asociez cu tv. 👍
la 13-10-2025 06:10 AM
Foarte frumos și interesant. Mulțumim!
la 13-10-2025 11:27 AM
Eu prefer sa folosesc mouse-ul in rarele momente cand am nevoie de chestii pe care nu le pot face cu telecomanda simpla, de ex sa modific ordinea grilei de programe.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor