anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review Xiaomi 14 Review pro si contra

DanS69
Junior

Salut,

am achiziționat la jumătatea lunii iulie 2024 acest telefon de la Orange și după aproape un an de zile pot spune următoarele:

Ce imi place
  • Performanță procesor 
  • Sistem de cameră decent
  • Încărcare super-rapidă 
Ceea ce nu ne place
  • Scump
  • Disponibilitate limitată - La acel moment mi-a fost greu să-l găsesc în stoc.
  • HyperOS s-ar putea să nu fie pe placul tuturor - Cu alte cuvinte, nu este un android curat 100%
  • După mai multe update-uri, nu toate aplicațiile vechi mai funcționează pe el.

Ca o părere personală, telefonul nu își merită toți banii pe care i-am plătit acum un an. aproximativ 4000 lei

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salut,

Ai putea să detaliezi un pic de ce consideri că telefonul nu și-a meritat banii? Ce minusuri ai observat în utilizare? Și, dacă ai putea da timpul înapoi, ce alt telefon ai fi ales în aceeași gamă de preț și de ce?

hai să spun de ce nu merită 

Eu folosesc Produse xiaomi de când au apărut ele ilegală în România.

Acum 10 - 12 ani aceste produse aveau o fiabilitate mult peste produsele ce se vindeau în România la acele vremuri.

Acum toate brand urile de pe piață oferă cam același lucru.

Diferența este doar prețul și la ceea ce oferă acest telefon poți găsi la o diferență mare de preț, altceva.

Sunt în momentul ăsta pe piață, unele așa zise non-name care oferă fix aceleași funcționalități.

Uneori poate chiar mai bune.

Asta voiam să te întreb: ne poți spune câteva modele pe care le ai în minte?

kpeter06
Explorator

De ce crezi ca nu isi merita banii? Multe alte branduri au aceste specificatii la pret de 20-30% peste sau chiar mai mult.

Legat de baterie, ai folosit constant incarcarea super rapida? Ai masurat cu ceva aplicatie (gen AccuBattery) cam cat s-a degradat bateria in ultimul an? 

Anca07
#StarMember

Buna @DanS69 

Iti multumim pentru topicul deschis in comunitate. 

Am incercat sa deslusesc la ce faci referire. Totodata am decis sa te intreb, deoarece nu am reusit sa imi dau seama. Conform titlului, este un tutorial, insa as vrea sa stiu daca poti sa ma lamuresti, pentru ce anume?

Personal consider ca este doar o parere personala a ta, vis-a-vis de telefonul Xiaomi 14, si nu un tutorial sau un review.

Te asteptam cu clarificari/detalii.

Zi cu soare!🌞

Iti