anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Fii profesor in Comunitate si castiga premii cool!

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare, Comunitate!

Septembrie e aici și aduce cu el emoția unui nou început, elevii încă se obișnuiesc cu greutatea ghiozdanelor, studenții se pregătesc să revină în marile amfiteatre, iar profesorii sunt deja în clase să inspire noi generații.

Și tocmai pentru că învățarea nu se oprește niciodată și mereu îi putem inspira pe ceilalți, vă invităm să fiți chiar voi profesori în Comunitatea Orange!

Astfel, lansăm un nou concurs care vă invită să împărtășiți review-uri sau tutoriale utile! Fie că sunteți elevi, studenți, profesori sau pur și simplu pasionați de tehnologie și educație, acum e momentul să străluciți!

Concursul se desfășoară în perioada 15 septembrie – 15 octombrie și are 4 categorii:

Categoria 1 - Tehnologia de astăzi
Postați un articol tip review sau un tutorial care are ca subiect echipamentele pentru servicii fixe (ex.: routere, modem-uri, mesh-uri, televizoare, module CI etc.) și puteți câștiga un cântar Xiaomi inteligent Body Composition.

Categoria 2 - Servicii Orange
Postați un articol de tip review sau un tutorial care are ca tema utilizarea unui serviciu Orange (ex.: eSIM, Number Share, Roaming etc.) și puteți câștiga o sonerie video TP Link Tapo D230S1.

Categoria 3 - Orange Apps
Postați un articol de tip review sau un tutorial care prezintă o aplicație Orange (My Orange, Orange TV Go, Orange Phone, YOXO, despre utilizarea ei, sfaturi și tips&tricks) și puteți câștiga o friteuză Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4.5L.

Categoria 4 - All in
Participați la tragerea la sorți dacă postați articole de tip review sau tutorial pentru fiecare dintre temele menționate mai sus. Premiul pentru această categorie este un telefon HONOR 400 5G 256GB Dual SIM Midnight Black.

Sună bine? 😊

Răspundeți la această postare cu sintagma #ProfesorInComunitate ca să confirmați participarea și spor la scris!

Fii+profesor_in_Comunitate.jpg

📌 Detalii și regulamentul complet le găsiți aici.

Comunitatea Orange este și a voastră și puteți face diferența împărtășind cu ceilalți participanți! Fiți #ProfesorInComunitate - creați, inspirați și ajutați!

Hai să începem toamna cu idei care contează!

(Dacă nu doriți să primiți notificări pe acest topic, aici sunt informațiile necesare pentru dezabonare.)

Mult succes,

Echipa Comunității Orange

1 Soluţie acceptată‚

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

📣 Atențiune, atențiune!
Cu mare bucurie anunțăm câștigătorii concursului „Fii profesor în Comunitatea Orange”!

Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit cu articole, review-uri și tutoriale valoroase!
Atunci când împărtășim din cunoștințele noastre, toți avem de câștigat și de învățat, iar acest concurs a fost dovada perfectă!

Felicitări celor care au câștigat premiile din cele 4 categorii:

Vă invităm să îi felicităm împreună pe cei patru câștigători! Rămâneți aproape - urmează și alte provocări interesante în Comunitatea Orange! 🤗

Vizualizare soluţie în postul original

151 Răspunsuri 151

Radutuby
Cunoscător

#ProfesorInComunitate

#ProfesorInComunitate

#ProfesorInComunitate

MihaiC99
Campion

#ProfesorInComunitate

Lucifer
Cunoscător

#ProfesorInComunitate

alexeugeniu
Explorator entuziast

#ProfesorInComunitate

Razvan
#StarMember

#ProfesorInComunitate

Vio73
#StarMember

#ProfesorInComunitate

kpeter06
Explorator

#ProfesorInComunitate 

DanielaH
Moderator

Salut tuturor și multă baftă la concurs! 🍀

Doar o mică mențiune: pentru a fi #ProfesorInComunitate este necesar ca articolele de tip tutorial și/ sau review pe care le postați pe perioada concursului să fie bazate pe experiența voastră personală; ne dorim să citim propriile voastre păreri, sincere și originale. Vă reamintim că postările copiate sau generate automat de AI nu vor fi luate în considerare.

Haideți să fim creativi și autentici!

Mulțumim!

Edit: De asemenea, vă rog să-mi permiteți să menționez că review-urile și tutorialele, pentru a fi eligibile, trebuie postate ca articole/ topicuri separate, de sine stătătoare, în subcategoria de "Tutoriale si review-uri", să aibă un titlu relevant și să nu fie duplicat cu un alt topic din Comunitate.

P.S. Știu, comentariul meu nu este o soluție pentru acest topic, dar l-am marcat provizoriu pentru a fi evidențiat și pentru a ne asigura că este citit de către toți cei care își doresc să participe la concurs.

Succes!

Ok, o sa stiu sa cer de la ChatGPT sa imi genereze textul sa fie cat mai sincer, original si autentic. 😂

Lasand gluma la o parte, sa stii ca tool-urile care iti raporteaza daca textul a fost generat sau nu, nu sunt prea 'de incredere'. Spre exemplu Declaratia de Independenta a SUA a fost indentificata drept text generat de IA. 

AI Detectors Claim the Declaration of Independence Was 98% AI-Generated - Decrypt

US Declaration of Independence Flagged as AI-Generated by Detectors | LN GenZ

AI Content Detectors Don’t Work (The Biggest Mistakes They Have Made)

O.K. Mă voi strădui să fiu clară și utilă!

Salutare tuturor,

Am citit cu atenție mesajul doamnei/domnișoarei DanielaH și câteva comentarii venite de la alți utilizatori, iar din ele am înțeles că există suspiciuni legate de sursa conținutului și întrebarea dacă acesta este sau nu generat cu ajutorul AI.

Aș vrea să clarific acest aspect: în unele dintre topicurile mele am folosit imagini generate cu Gemini. Am făcut asta tocmai pentru a respecta regulamentul, care menționează că nu trebuie utilizate imagini preluate din alte surse. În plus, folosesc uneori ChatGPT pentru a corecta greșeli de ortografie sau pentru a ajusta formularea unor expresii. Acest lucru însă nu înseamnă că materialul nu îmi aparține sau că ar fi copiat de undeva. Conținutul este al meu, doar că aleg să mă folosesc de instrumentele moderne disponibile pentru a-l prezenta într-o formă cât mai corectă și mai clară.

Pentru mine, AI este doar o unealtă care mă ajută punctual — fie la partea vizuală, fie la exprimare. Nu îl văd ca pe ceva care ar trebui să creeze suspiciuni sau probleme. Cum interpretați voi acest aspect rămâne, desigur, la latitudinea fiecăruia, dar mi se pare important să fac această precizare.

În acest moment prefer să mă retrag din discuție, pentru că nu îmi doresc conflicte sau polemici inutile. Vă doresc tuturor mult spor în activitățile voastre și numai bine!

alexadro
Junior entuziast

#ProfesorInComunitate