anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review Samsung S21 FE – 3 ani de utilizare fără compromisuri

Afaa456
Junior entuziast

Am avut norocul să câștig un Samsung S21 FE la un eveniment de tip Pinata Party în urmă cu aproape 3 ani, iar de atunci a devenit partenerul meu de încredere în viața de zi cu zi. Iată de ce consider că S21 FE este un telefon care merită aprecierea pe termen lung.

1. Performanță constantă în timp

După aproape trei ani de utilizare zilnică, S21 FE continuă să funcționeze impecabil. Procesorul  încă face față cerințelor actuale, fie că e vorba de multitasking, jocuri  sau aplicații de editare. Nu am întâmpinat laguri sau blocaje, ceea ce, pentru un telefon cu ceva vechime, e foarte tare.Telefonul încă se mișcă foarte bine, fără lag sau blocaje. Rulez fără probleme aplicații de social media, apeluri video, browsing, YouTube, chiar și jocuri din când în când.

Procesorul, deși nu mai e de ultimă generație, face față fără probleme. Nu simt nevoia de upgrade, în viitorul apropiat sinceră să fiu

2.Display excelent și rezistent

Ecranul AMOLED de 6.4 inci oferă culori vii și un contrast excelent. Rata de refresh de 120Hz face ca totul să se simtă fluid, chiar și acum. În plus, telefonul a trecut testul timpului...deși a trecut prin câteva căzături, unele chiar serioase, cu o folie de protecție bună și o husă ok ecranul nu are nicio zgârietură sau crăpătură care să pună probleme. Un punct clar în favoarea calității construcției.

3.Autonomie decentă, chiar și după ani

Bateria și-a pierdut ușor din capacitate, dar încă rezistă fără probleme o zi întreagă în regim moderat. Cu o baterie externă la îndemână sau cu o încărcare rapidă, lipsa de autonomie nu a devenit niciodată o problemă reală.Incărcarea rapidă chiar salvează ziua, 50% în  aproximativ 30 de minute e mană cerească atunci când esti pe fugă.

Samsung S21 FE vine echipat cu o memorie RAM generoasă, care în cazul meu este de 6GB, iar spațiul de stocare este de 128GB. Această combinație oferă un echilibru excelent între performanță și capacitate. RAM-ul ajută telefonul să gestioneze multitasking-ul fără probleme, menținând aplicațiile active și rulând fluid, chiar și atunci când folosesc mai multe aplicații simultan. În plus, spațiul de stocare de 128GB îmi permite să păstrez multe poze, videoclipuri și aplicații fără să mă îngrijorez că rămân fără memorie. Pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spațiu, telefonul acceptă și card microSD, ceea ce este un mare avantaj

Sunetul e clar, conectivitatea excelentă (Wi-Fi, Bluetooth), camera face poze bune ziua, mai puțin pe lumină slabă, dar nimic dramatic. Face față pentru rețele sociale, story-uri, documente, chiar și apeluri pe Zoom sau teams,  tot ce trebuie pentru un telefon de zi cu zi.

Deși pe piață au apărut modele mai noi și tentante, S21 FE rămâne un telefon relevant, stabil și performant. Este un exemplu clar că nu ai nevoie mereu de cel mai recent model pentru a avea o experiență mișto. Îl recomand cu încredere celor care caută un dispozitiv echilibrat și abordabil din punct de vedere al prețului (acum e vreo 2000 de lei)chiar și la câțiva ani de la lansare.

Și pentru cei care se întreabă dacă concursurile de la Orange sunt reale… da, sunt. Eu sunt dovada! 😄

5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember

Felicitări pentru premiu! Da, confirm că premiile la Orange sunt reale. Să te țină cât mai mult telefonul și să te bucuri în continuare de el.

Vio73
#StarMember

Felicitări și să-l folosești cu plăcere și fără incidente în continuare! 

Julio199
Junior

Ce poarere ai de Samsung S24 FE ?

CO18
Explorator

Felicitări pentru premiu. După perioada asta indelungata, bateria cum se prezinta?

Enyandrafa
Junior entuziast

Sunt curioasa daca ai facut comparatie la camera intre S21 FE si un S24 sau S25? Se vede o diferenta considerabila? Am impresia ca deja "se chinuie" an de an sa lanseze modele noi (indiferent de brand) dar fara modificari majore. Doar mici ajustari. Eu am facut comparatie intre S24 Ultra si S25 Ultra dar.....fara mari schimbari