la 18-09-2025 10:19 AM
Relație dintre mine și MyOrange a început acum mult timp însă în ultimii 6 ani mi-a fost indispensabilă ! De ce? Păi să vă povestesc : am avut o echipă destul de mare la muncă iar faptul ca eu lucram în birou iar peste 100 oameni în teren am fost pus în situația în care toți mă rugau să le încarc telefonul ca ei nu pot ajunge la un magazin sau altceva , lună de lună . Un amic mi-a spus ca din aplicație pot face fix același lucru și să selectez din agendă numărul de reîncărcat ! Imediat am început să fac asta și am ajuns ușor la plafonul maxim de reîncărcări de 200 euro pe lună pe abonament și restul le făceam de pe card! Dar nimic nu s-a oprit aici ! Lună de lună , la plata facturii primeam puncte și făceam peste 2500 puncte cu care îmi luăm telefoane la super preț , inițial punctele valorau de 3 ori mai mult și îmi rămâneau foarte multe puncte neutilizate deoarce pragul maxim ce putea fi folosit la achiziție era de 500 euro . Astfel , odată la 1 an și 6-8 luni îmi luăm cele mai scumpe telefoane ! Dar nu era suficient ! Am primit contracte în străinătate și aveam nevoie de încărcări cu opțiunea de 16 euro cu roaming și internet inclus ! Echipa s-a mărit , toți băieții apelau la mine să îi ajut iar eu le făceam plac asfel ca am mai făcut un abonament doar pentru a acumula mai multe puncte thankyou!
În toți acești ani de când sunt client orange pot spune ca am fost prieteni cu beneficii , am beneficiat de reduceri de la Orange iar Orange a primit acele încărcări direct de la mine .
A fost cea mai frumoasă experiență cu orange care din păcate s-a terminat din cauza unor probleme personale !
Dar nu a fost un sfârșit ci un nou început !Tot noi !
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor