anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Experiența cu cea mai bună invenție- routerul wifi 4g

Madalinash
Junior entuziast

Deși eram în anii unui bon economic și tehnologic , eu romanul  , m-am mutat din confortul unui apartament la bloc la casa , la țară , unde serviciile nu sunt comparabile cu cele din oraș! M-am lovit de problema imposibilității de a avea TV și Net iar câțiva ani m-am chinuit cu antene de la Orange , cu aparate , cabluri , telecomenzi ! Dar netul îmi dădea cele mai mari bătăi de cap ! Orange nu putea să îmi ofere fibra în zona mea dar mi-a oferit ca soluție temporară un abonament cu un router wifi 4g alb , frumos , cu doua antene. Era vorba de un Huawei care oferea la acea dată soluția de net 4g la toate aparatele din casa ! Atât routerul cat și serviciile la acea dată erau excepționale , am putut astfel să leg televizoarele , telefoanele , laptopurile , boxele la internet și mai mult routerul m-a ajutat să automatizez aspiratorul , lumina , muzica aparatul de cafea după bunul meu plac ! După experiența mea cu routerul 4g orange a putut să îmi instaleze și mie fibra optică și astfel am renunțat la câteva aparate ce păreau în plus dar învechite de acum. Și fiindcă orange vrea să ofere clientului său tehnologie de ultimă ora am primit un router cu o viteză net superioară , un trafic cu viteză de neprins din urmă însă tot cu același rol în confortul meu ! Acum , in 2025 , pot spune ca folosesc o tehnologie de ultimă ora cu aceeasi utilitate ca in trecut dar cu o îmbunătățire a distanței la care o pot folosi , viteza mult mai mare , capacitate de conectare a mai multor dispozitive , mai putine cabluri , mai puține încărcătoare , mai puține probleme posibile ! Televiziunea și internetul face parte din viața noastră , a tuturor și nu pot să prevăd ce schimbare majoră poate apărea în acest domeniu 

0 Răspunsuri 0