anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Propun o dezbatere legată de dinamica politicilor și a evoluției companiei Orange România

UrascSerpii
Junior entuziast

Sunt "fabricat" și "îmbuteliat" în anul 1981. Am cunoscut foarte bine compania Orange România (anterior Dialog), cu bune și cu rele. Acoperirea bună pe care o oferea clienților, puterea mai slabă însă a semnalului în trecut în comparație cu competitorul Connex, îmi amintesc cum majoritatea concitadinilor mei foloseau aproape exclusiv telefoane Nokia pentru a putea beneficia de o putere a semnalului Orange cât de cât decentă, am cunoscut și am folosit imensele și ciudatele telefoane precum Siemens S3, Nokia 5110 și seria V de la Motorola, telefoanele Sagem, Siemens, Sony Ericsson, etc, unele cu sistem de operare Symbian, altele cu sistemul de operare Windows Phone, dotate doar cu o cameră VGA și cu un infraroșu, fără Bluetooth. Totodată, îmi amintesc cum era absolut obligatoriu să prezinți un contract de apartament sau un permis de conducere pentru a putea încheia un abonament semnat pe hârtie în dosar cu șină, încât nu te puteai trezi niciodată cu abonamente nedorite, altminteri nu puteai face acest lucru, nu ca astăzi doar cu CI și de la distanță telefonic/digital de nici nu poți practic defini cu degetul o semnătură personală elocventă și sigură pe acel touchscreen senzitiv sau capacitiv (depinde), contul MyOrange nu se putea șterge atât de simplu ca acum, ci chiar exista un protocol de identificare și de securitate, la fel și prin anii 2005-2012 și chiar și astăzi te loveai și încă te mai lovești de încăpățânarea și de obsesia multor angajați Orange de a refuza să îți mai poți savura experiența de client PrePay, din dorința lor de a-și îndeplini targeturile de abonamente încheiate și de comisioane personale, sistemele automate și meniurile interactive par a păstra aproape aceeași rigiditate și esență ultraconservatoare tipic franțuzească, astăzi telefoanele nu mai au "personalitatea" celor din trecut, cu sau fără clăpiță sau șină care erau micuțe și plăcute văzului și simțului tactil, astăzi toate arată la fel și ne țin captivi oră după oră în aviditatea de a comunica și de a ne informa cât mai rapid, iar de SMS, de MMS și de vremurile când apelați fiind, îl țineam cât mai mult pe apelant în discuție pentru a acumula credit, doar în momentele de profundă nostalgie ne mai amintim! Cât despre legendarul BIP, azi nu poate decât să ne trezească un zâmbet la reamintirea sa. Câți dintre voi ați prins toate acestea și dacă da, cum vi s-au părut raportate la tot ceea ce deținem și folosim acum? Asta pentru că implică nu doar conceptul de comunicare, este totodată și însăși dinamica societății în continuă transformare! Cine am fost și încotro ne îndreptăm? Voi cum considerați toate aceste aspecte, overall vorbind? Aștept părerile fiecăruia dintre voi!

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Folosesc Orange de pe vremea Dialog și la începuturi acoperirea era mult mai slabă, dar telefoanele mult mai puternice. Am folosit Motorola D 460, primul meu telefon, care avea o antenă telescopică de peste 1 m și mă cățăram pe la țară prin diverse locuri mai înalte sau pe la margine să am semnal. Am avut în primă fază cartelă Alo, iar apoi abonament de 4$, fără nimic inclus, deci bipurile erau ceva normal.

Astăzi fiecare alege ceea ce dorește și îi place. Am trecut cam pe la toți și am rămas la Orange, pentru că aici mă simt acasă.

Mulțumesc de topic!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

UrascSerpii
Junior entuziast

Îmi amintesc, zâmbind, cum pe vremea aceea abonații Orange așteptau weekendul, pentru că aveau disponibile în abonament 180 de minute valabile doar Sâmbătă și Duminică. Sau când Orange tocmai implementase acel serviciu în care primele 3 sau 4 secunde din convorbire nu le plăteai și mulți sunau și spuneau rapid: "-Hai pân' la mine!" "-Ok, vin repede"!" "-Hai, te aștept!" Până când Orange a conștientizat noul fenomen și a desființat opțiunea asta.

GreenArrow89
Cunoscător

Eu am fost client Vodafone timp de 20 ani, din anul 2019 m-am portat la Orange. Primul meu telefon a fost un Nokia 5110 alături de o cartela connex go. Am trecut la orange datorită mai multor nemulțumiri pe care le-am avut la Vdf. După părerea mea Orange este cea mai bună rețea și voi rămâne client mulți ani dacă nu mă supără cu nimic 😁

Nu este o rețea perfectă dar perfecțiunea oricum nu există

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Am fost client la Vodafone, apoi la Digi, iar acum sunt la Orange. Primul meu telefon a fost un Ericsson. Era un telefon simplu, dar pentru vremea aceea era cel mai bun. După acel telefon am început să le schimb destul de des, pentru că mereu apărea câte un model nou cu ceva diferit.
Am trecut prin mai multe tipuri de telefoane și sisteme de operare. La început erau cele cu Java, apoi au apărut telefoanele cu Symbian, iar mai târziu am folosit și Windows Phone, în special modelele Lumia. Fiecare telefon nou venea cu ceva inovativ: un ecran mai bun, o cameră mai performantă sau funcții noi.
De fiecare dată eram curios să văd ce aduce nou tehnologia și cum evoluează telefoanele. Dacă mă uit în urmă, îmi dau seama cât de mult s-au schimbat lucrurile, de la telefoane simple pentru apeluri și mesaje, la dispozitivele  pe care le folosim astăzi pentru aproape orice.

Am ales să fiu client Orange pentru că, în zona mea, rețeaua funcționează foarte bine. Se vede că au investit mult în infrastructură, iar semnalul este stabil și internetul mobil merge rapid.
Pentru mine contează mult acest lucru, deoarece folosesc telefonul zilnic atât pentru apeluri, cât și pentru internet. Din experiența mea, conexiunea este bună și rar am avut probleme cu semnalul. Din acest motiv am ales Orange și am rămas client.

Interesant și comic totodată, este faptul că multe dintre funcțiile implementate în anul 2000, găsite în meniul interactiv sau în alte secțiuni digitale s-au păstrat și astăzi, sfidând parcă evoluția și dinamismul industriei telecom: incapacitatea de a transfera mai mult de 1, 2 sau 3 Euro mai des de 3 ori pe lună, iar primitorul vrând-nevrând nu poate transfera la rândul său credit timp de 30 de zile, la valabilitate și la perioada de grație nu prea s-au făcut modificări, Serviciul Clienți Orange în continuare poate fi apelat de către utilizatorii PrePay în mod gratuit doar la primele două apelări din cadrul unei luni calendaristice (datorită celor care prin anii 2000 sâcâiau intenționat consultanții Serviciului de Relații cu Clienții) și robotul îți retrage banii încă de când te anunță "-Acest apel este taxabil cu...", astfel că în acel moment mai bine nu mai închizi apelul și aștepți să intri contra cost în legătură cu un consultant, 2FA lipsește încă (Incredibil!) în anul 2026 pentru conturile My Orange (cine știe ce au gândit și gândesc cei de la tehnic și securitate?)... și exemplele pot continua.

MihaiC99
Campion certificat

1. Exista chatul ca alternativa pentru contactarea serviciului clienti. 

2. Serviciul transfer de credit a fost creat ca o masura de ajutor pentru moment. Unele conditii fiind impuse pentru a evita abuzurile. Poti oricand sa reincarci cartela cuiva daca are nevoie.

3. Dat fiind că și ceilalți operatori oferă deja 2FA, e de așteptat ca Orange să lanseze această opțiune în curând.

Așteptăm 2FA, firește, inteligent ar fi să fie implementată și cu modalitatea de resetare a parolei contului My Orange cu cod expediat via email, nu doar via SMS! Vom vedea.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Media pe care o ofer serviciilor Orange este superioara celorlalti operatori. Niciunul nu este perfect. Recent, numarul de munca (Vodafone) are pierderi de semnal in plina strada in zone din Bucuresti in care semnalul 4G este plin si viteza este pe la 40-50Mbps constant. Inteleg ca preluarea abonatilor Telekom poate genera sincope, dar parca repeta modul in care preluat Orange partea fixa a Telekom (alaturi de cei 900.000 de abonati care aveau si mobil). Diferenta majora e ca in perioada respectiva la Orange nu am avut probleme de semnal (o scadere de viteza la net s-a simtit, dar niciodata probleme sa nu mai prind semnal in zonele in care aveau antene).

Trecand pe la toti (la propriu) cu numarul, unii au ceva in plus fata de ceilalti, dar depinde foarte mult de ce anume ai nevoie si in ce zone ai nevoie. Degeaba toti spunem ca Digi are acoperirea cea mai buna sau ca Orange are cea mai buna viteza, daca in zona ta doar Vodafone are cea mai buna calitate.

Pe langa astea, conteaza si experienta avuta cu serviciile. Din nou, degeaba calitatea serviciilor este buna, daca ai nevoie de o lamurire legata de ceva anume (o informatie din factura sau un anumit serviciu) daca dai foarte greu de cineva la Relatii Clienti.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.