anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Experiența mea cu routerul Wi-Fi 6 oferit de Orange

mcristian25
Începător

#ProfesorInComunitate

Experiența mea cu routerul Wi-Fi 6 oferit de Orange

De câteva luni folosesc un router Wi-Fi 6 și am observat câteva avantaje importante:

1. Viteză și stabilitate: conexiunea rămâne rapidă chiar și atunci când folosesc streaming video pe mai multe dispozitive. Nu mai apar întreruperi sau latențe mari.

2. Acoperire mai bună: semnalul ajunge uniform în toate camerele. În zonele unde aveam semnal slab, acum conexiunea este stabilă.

3. Conectare multiplă: mai multe device-uri pot fi conectate simultan, fără să scadă performanța. Asta contează mult într-o casă cu laptopuri, telefoane și televizoare smart.

4. Setare simplă: instalarea s-a făcut rapid, iar aplicația Orange m-a ajutat să configurez parola și să activez funcții utile precum control parental și prioritizarea anumitor dispozitive.

Routerul Wi-Fi 6 este o alegere bună pentru oricine are multe dispozitive conectate. Am câștigat viteză, stabilitate și o experiență mai bună în utilizarea zilnică a internetului.

1 Răspuns 1

Anca07
#StarMember

Buna @mcristian25 

Ma bucur ca ai parte de o experienta pozitiva cu acest model de router, impartasind parerea ta aici in comunitate.

Daca ai rezultate atat de bune cu acest model de router, poate reusesti sa faci un tutorial pentru a fi folosit/instalat pro/contra si multe alte detalii care fac un tutorial demn de a intra in aceasta categorie. Altfel, ramane doar o parere a ta personala vis-a-vis de utilizarea acestui model de router.

Zi cu soare☀️